Slow dancing in a burning room.

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried
to draw. How dare you say it's nothing to me baby, you're the
only light I ever saw. I made the most of all the sadness, you'd
be a bitch beacuse you can. You try to hit me just hurt me so
you leave me feeling dirty, because you can't understand.


John Mayer - Slow dancing in a burning room


Home again

Sitter hemma hos mig nu igen efter en trevlig kväll.

Var först hemma hos Filips pappa och åt en jätte god middag tillsammans med Filip, Marco, Karro, Yusuf, Gustav och Noah. Efter det åkte vi och lämnade tillbaka filmerna på Hemmakväll och sen åkte vi förbi Filips mormor. Nu ska vi iallafall leta fram en film att kolla på och sen krypa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon trots att det inte är någon skola då vi ska passa Noah på morgonen.

Hörs kanske lite senare annars imorgon!
Puss!

Dinner

Nu har vi precis duschat och ska snart börja bege oss till Filips pappa för att äta middag. Har verkligen bara tagit det lugnt och myst hela dagen och lär fortsätta så ikväll också, haha.

Vi hörs lite senare :)
Puss!


Old pic på hjärtat och mig =)

Godmorgon!

Hade verkligen en jätte trevlig ikväll igår tillsammans med ett gäng trevliga människor. Kvällen började med att jag och Filip lagade mat hemma hos mig till familjen. Canneloni stod på menyn och det blev verkligen skit gott. Efter det blev vi körda hem till Anna i limhamn där förkröket var i fullgång. Vid tiotiden tog vi bussen mot kvarnby där festen var hemma hos Oscar. Blev en rätt tidig kväll för mig och älskling och vid ett - halv två var vi hemma igen.

Nu sitter vi iallafall och har precis ätit frukost. Gullig som jag är gjorde jag frukost på sängen, haha. Idag ska vi bara ta det lugnt och klockan fem ska vi hem till Filips pappa och äta middag.

Hörs lite senare,
Puss!

sitter på bussen på väg till kvarn

17fa6e870176cec46a78fddc05711a87.png

Kolla varifrån!

sitter på bussen på väg till kvarnby för att festa hemma hos oscar. Har precis förkrökat hemma hos Anna och det var verkligen extremt roligt. Uppdaterar kanske en gång till ikväll annars hörs vi imorgon :) puss!


Lördag

Godmorgon! Eller ja.. Vaknade iofs redan vid tolv och då begav vi oss hem till Karro och Yusuf för att äta frukost tillsammans. Här har vi nu varit sen dess och ska väl snart röra oss tillbaka mot Filip. Ikväll ska vi laga mat till mina föräldrar och sen ska vi eventuellt på fest i kvarnby.

Hörs lite senare.
Puss

Middag

Slutade klockan tolv idag eftersom att min fotolektion var inställd så begav mig hem till älskling. Har varit där hela dagen och bara tagit det lugnt. Lagade mat tillsammans nu på kvällen också och det blev ryggbiff med en jättegod ruccolasallad och vitlöksröra. Blev riktigt gott faktiskt.





Nu sitter vi iallafall hemma hos Karro och Yusuf och ska dricka te och prata lite. Vid halv nio så ska vi röra oss tillbaka till Filip för att fika med hans mamma. Blir en himla massa ätande idag haha. Vi ska bara ta det lugnt ikväll eftersom att ingen av oss har någon speciell lust till att göra något speciellt.

Vi hörs lite senare!
Puss

Dagens..

Jag hade verkligen inte sagt nej till att ha dessa
skorna från Louboutin ståendes i garderoben. Åh, kärlek!


Redovisningar

Sitter i skolan nu och började för en halvtimme sedan. Sitter och lyssnar på alla redovisningar till detta projektet som har varit så kan inte sitta vid datorn just nu . Vi hörs lite senare, slutar vid tolv så uppdaterar då. :)

Puss!

Godmorgon :) Hoppas ni har sovit g

0-7d9d9fc2ca656ce9dbf128f91ee7628c.png

Kolla varifrån!

Godmorgon :) Hoppas ni har sovit gott för det har jag. Sitter och ska äta frukost nu. Blir färska hallon med hallon fil och kiwi. Mums . Börjar klockan tio så vi hörs när jag är i skolan igen. Puss!


Godnatt

Nu har vi precis kollat klart på Min feta grekiska semester och ska krypa ner i sängen för att sova. Måste säga att den filmen verkligen är en "feel-good" film för du har en glad känsla i kroppen efteråt.

Sov så gott allihopa,
Puss!


All my sons

Kollade min skolmail precis och såg att jag fått reda på mitt betyg på boksamtalet igår. Blev faktiskt väldigt glad när jag såg det och väldigt positivt överraskad!

"Examination av All my sons. Eleven placerade handlingen i tid genom saker som fanns i pjäsen. Vidare jämförde hon olika aspekter av de båda dramerna och uttryckte egna åsikter i anslutning till dessa. Över huvud taget var hon mycket aktiv i diskussionen och visade att hon förstod dels innehållet, dels analysverktygen för att diskutera texterna. Bland annat nämndes förnekelse som ett tema, vilket eleven argumenterade för. (MVG+)"

@ Karro & Yusuf

Sitter hemma hos Karro och Yusuf tillsammans med Filip och myser lite. Har ätit pizza, kollat på vampire diaries och även lite curling. Kollar man tillräckligt länge så blir det faktiskt nästan intressant.. hm.

Vi ska iallafall snart röra hos härifrån. Blir först en runda hem till mig och sen ska vi nog hem till älskling och sova där. Skriver förmodligen en gång till innan jag går och lägger mig om jag inte skulle däcka direkt..

Puss!

Off we go

Nu ska vi röra oss mot Bunkeflo för att äta tillsammans med Karro och Yusuf. Har varit extremt sugen på pizza hela dagen så det blir det ikväll. Hörs lite senare :)

Puss

Extreme movie

Har precis kollat på en av de sjukaste filmerna på länge tillsammans med Filip. (s)EXTREME MOVIE heter den och har en väldigt speciell humor, haha.

"Alla är 16, råkåta och desperata att bli av med oskulden. (s)Extreme Movie är en gravt störd sketchfilm från Manusförfattarna till Saturday Night Live och Not another teen movie. Upplev en en svartsjuk musatrapp på date med skolans tönt, se självaste Abraham Lincoln komma ut ur garderoben och möt flickvännen som vill ta sexlivet till nästa nivå - med pilska dvärgar, Hitlermustacher och bräkande får. Den här filmen innehåller allt du inte visste om tonårssex. Och inte ville veta.. "


Speed cards.

Jag och min kära vän Maria är riktiga suckers för kortspelet stress. Vet inte hur många gånger vi har spelat det och vi kan hålla på i all oändlighet tills någona av oss verkligen tappar humöret. Vi bägge är exakt lika dåliga förlorare, eller Maria är nog värst ändå.. haha. För ett par dagar sen upptäckte jag iallafall till min stora lycka att stress även finns på facebook - under namnet Speed Cards. Så detta är i princip vad jag roar mig med på lektionerna när det inte finns något annat att göra. Stress Stress Stress.

Puss!

We are the world


(spola fram till 1.05 så börjar låten)


Tycker detta är så extremt fint gjort av de människor som medverkat till detta. Mer sådant här behövs, utan tvekan. Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti.


...

Slutar om en timme och sitter i princip bara av tiden. Har ingenting att göra just nu så känns bara totalt onödigt att sitta här en hel timme till .. suck. Efter skolan ska jag förbi Stephanie en stund och lämna ett par byxor till henne och sen ska jag hem till älskling igen.

Har inte speciellt mycket mer att skriva just nu så vi hörs lite senare helt enkelt.
Puss!

Marint

Sitter och längtar till sommaren och allt som hör den till. Varma sommarkvällar,långdagar
på stranden, sommarkläder, värme och lycka. Jag vill ha sommar NU!

Dagens..

Jumpsuit - Acne
Tröja - Somarta
Skor - Dolce vita
Väska - Alexander McQueen
Armband - Alexander McQueen
Ring - Forever21


God morgon!

God morgon allihopa :) Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit rätt konstigt i natt. Somnade direkt när jag la mig i sängen igår vid tiotiden men sen har jag vaknat till kanske tjugo gånger i natt. Satte mig upp halv åtta i sängen sista gången och sen låg jag kvar och mös till halv nio. Gick upp med älsklingen och åt frukost och sen släppte jag honom i stan innan jag fortsatte vidare till skolan.

Nu sitter jag iallafall i skolan och har datorkunskap. Ska hålla på med ordbehandling och redigering på våra hemtentor - yey..

Nej, nu ska jag vara lite aktiv och faktiskt göra någonting. Hörs lite senare :)

Puss



Oidipus

Nu har jag precis haft boksamtal med min grupp om böckerna
vi har läst. Eller ja, pjäserna. Har läst Oidipus i pjäsformat och en
pjäs vid namn "All my sons". Inte det roligaste precis.

Har iallafall extremt ont i huvudet så ska snart röra mig
hem till älskling och vila lite. Vi hörs om en stund :)

Puss!


Pics..

Här kommer lite av bilderna från skidåkningen förra onsdagen på Vallåsen. Hade tyvärr inte kameran med mig utan dom är tagna med mobilen, så kvalitén är lite sisådär. Ska antagligen tillbaka till Vallåsen vecka 10 med älskling, Anna och Bobo för lite skidåkning. Kan nog bli väldigt kul!











puss!

Dagens..

Hade verkligen inte sagt nej till att springa runt i detta så fort det blir varmare. Kärlek!

Skor från Wanted Shoes
Tröja från By Malene Birger
Jeans från Stolen girlfriends club
Halsband från Net-a-porter.com
Nagellack från Milani
Väska från Balenciaga

Back on track.

Nä nu.. Har ju inte bloggat på en hel vecka, ångest deluxe.

Har haft extremt mycket i huvudet och en massa olika saker har hänt sen i onsdes förra veckan. Men nu är det tillbaka till vanlig regelbunden uppdatering, det lovar jag!

Jag sitter i alla fall just nu i skolan och har projekttid. Började kvart i nio imorse och slutar inte förrens halv fem.. Kommer vara helt slut efter denna skoldagen. Ska iallafall mysa med älskling ikväll och kolla lite filmer som vi hyrde igår. Nej, nu ska jag återgå till skolarbetet, vi hörs lite senare!

Puss

Nu är det färdigåkt för idag. Sitt

21f1c14cfdcd0c75ff4122baa4a784d4.png

Kolla varifrån!

Nu är det färdigåkt för idag. Sitter på bussen nu och är väl hemma vid den. Hörs sen :) puss


Nu sitter vi inne i värmen och äte

08b35223f2d0b5ac103f54b92b5f8617.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi inne i värmen och äter lunch. Ska snart ut i backen igen :) puss


Sitter i liften efter första åket.

0-3d0534b16db185723c40f02729f846be.png

Kolla varifrån!

Sitter i liften efter första åket. Gick verkligen över all förväntan. Matilda trillade dock och försökte åka ner sittandes på skidorna. Nu ska vi hoppa av, hörs sen :)


Nu är vi på vallåsen och har preci

0-1356f7cb459ca057aca4f04084ea2caa.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på vallåsen och har precis hämtat ut skidor. En runda i barnbacken väntar och sen blir det upp i dom andra backarna. Hörs sen :) puss


@ Filip

Sitter hemma hos Filip och vi försöker komma på vad vi ska äta ikväll. Ska hemåt om en stund och packa ihop skidbyxor, skidjacka osv till imorgon. Har iofs fortfarande inte packat upp väskan sen Italien ordentligt så lär väl bli rätt lätt att hitta saker och ting. Ska även fundera ut vad jag ska ha med mig för matsäck imorgon.. Det är väl ungefär så min kväll ser ut. Har inte mycket mer att skriva nu så jag tycker att vi hörs lite senare istället :)

Puss

43 dagar kvar..

Har verkligen börjat tröttna på kyla och snö nu. Det är snart mitten av februari och snön har inte ens börjat försvinna, utan det ska istället komma mer.. Det är inte okej. Det är dessutom så j***a kallt ute att man inte vill gå utanför dörren. Det är deprimerande helt enkelt. Är så himla glad över att det bara är 43 dagar kvar tills jag sätter mig på ett flygplan mot Miami.

Nu ska jag fortsätta räkna matte. Går vid tre halv fyra och sen ska jag hem till Filip.
Hörs senare!



Brandlarmet

Brandlarmet gick igång och hela skolan var tvungen att bege sig ut i kylan. Det var ingen brandövning utan larmet hade gått igång på riktigt. Så alla var tvungna att vänta på brandkåren skulle gå igenom hela byggnaden och säkra den innan vi fick gå in igen. Höll helt ärligt på att frysa ihjäl, det är olidligt kallt ute.


brandövning på skolan, så jävla ka

-5e01c59053b49d74f8674f2f4f2a22e.png

Kolla varifrån!

brandövning på skolan, så jävla kallt ute. Suck.


Dagens..


Väskan från Balenciaga hade mer än gärna fått vara vid
min sida under våren och sommaren, det är kärlek helt enkelt!

Väska från Balenciaga
Skor från Steve Madden
Jeansleggings & tunika från Nelly.se

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering på sistonde men har haft mycket i huvudet och mycket annat att ta tag i. Sitter i skolan nu iallafall och har precis haft idrott. Ska snart ha engelska och sen slutar jag vid två skulle jag tro. Ska iväg och träna med Maria idag förmodligen och sen ska jag väl träffa Filip en stund. Får se till att komma i säng i tid ikväll eftersom att jag ska upp vid halv sex imorgon, ska vara på skolan tio i 7 eftersom att vi ska iväg och åka skidor, hihi.

Hörs lite senare, Puss!


någon har missuppfattat väderprogn

-c0c2866571898d070b8703711db2131.png

Kolla varifrån!

någon har missuppfattat väderprognosen..


Godmorgon

Ber om ursäkt för dålig uppdatering igår men var hemma hos pojkvännen och redde ut ett och annat.

Hoppas iallafall att alla har sovit gott inatt, det har jag. Nu sitter jag i skolan och läser igenom alla uppgifter till detta projektet. Har både en hemtenta och lite annat smått och gott som ska göras, suck. Ska även läsa ut den engelska boken till imorgon - och jag har inte ens börjat..

Nej, ska inte klaga mer över saker och ting utan vi hörs lite senare :)
Puss


Har alldeles för mycket tankar och

0-5daf907bccfebf202a690e4203cb0938.png

Kolla varifrån!

Har alldeles för mycket tankar och känslor i huvudet för att skriva något vettigt. Hörs senare. Puss


@ Ragna

Sitter hemma hos Ragna nu med Maria & Vici och tar det lugnt. De andra dricker lite men jag kör en sober kväll just eftersom att jag kör. Kommer lite mer folk lite senare men ska sitta vi tjejer bara nu en stund. Blir inte mer uppdatering ikväll utan imorgon blir det mer uppdatering.

Hoppas alla har en trevlig kväll!
Puss


Jag & María


Done!

Nu är jag färdig och ska bara äta sen ska jag köra och hämta upp Maria. Efter det beger vi oss hem till Ragna för en lugn kväll. Ska försöka uppdatera mer ikväll annars hörs vi imorgon.

Puss!


Godmorgon!

Nu har jag äntligen vaknat till liv och ätit frukost. Hade som sagt en jätte trevlig kväll igår och det var skönt att sova ut ordentligt. Ska snart ta mig in i duschen och sen bege mig hem till Maria. Ikväll ska vi nämligen hem till Ragna för lite chillkrök men både jag och Maria ska hålla oss nyktra så vi ska bara dit en liten stund.

Hörs lite senare folket, ska även se till att svara på era kommentarer då.
Puss!

Hittade en vimmelbild från igår


Bild lånad från Miloo

Hipp

Kom hem precis efter en extremt trevlig kväll på Hipp tillsammans med Steph. Träffade på en mängd roliga människor och stod och shakade loss på dansgolvet. Glömde kameran hemma så har tyvärr inga bilder från kvällen men förhoppningsvis finns det nån mingelbilder imorgon. Nu ska jag sova så vi hörs imorgon när jag vaknat till. Hoppas alla har haft en trevlig kväll, för det har iallafall jag.

PUSS!

Utgång ikväll

Ikväll blir det utgång med käraste systeryster. Har precis gjort mig iordning och ska snart sätta mig ner med Stephanie och börja dricka lite. Vid elva tänkte vi röra oss in mot stan så blir antagligen en uppdatering innan jag sticker. Annars får ni ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Vad ska ni göra ikväll förresten? :)


Hämtade förresten ut mina glasögon innan idag. Vad tycks? :)
Kvällens sminkning på bilderna förövrigt!

Blir en tjugominutare idag också.

774e540aa03821543705a5850224cfe6.png

Kolla varifrån!

Blir en tjugominutare idag också. Har även bestämt planerna för kvällen. Berättar mer sen när jag är hemma :) puss


Älskade pappa..


Man kan ju omöjligt påstå att min pappa är varken korkad
eller saknar humor, för är det någonting han är så är det smart
och han har humorn med sig 24/7. haha, fick mig ett gott skratt
när jag läste denna kommentaren iallafall.


Hos Maria

Sitter hemma hos Maria nu och har precis fått smaka på fettfria chokladbullar. Förvånansvärt goda och skulle nog lätt kunna få för mig att göra sådana själv istället för de gamla hederliga chokladbullarna, som innehåller mer fett än choklad haha.

Ska iväg och handla lite nu snabbt och sen ska jag försöka få med Maria till gymmet. Ger det en 50/50 eftersom att även om det känns som en bra idé nu kan det lätt bli en mycket mycket sämre idé om en timme haha.

Ska socialisera mig nu iallafall. Tänkte bara påpeka att man blir glad av att kolla ut genom fönstret eftersom att solen skiner!

Hörs senare,
PUSS :)

Var fan tog den sista kronan vägen?

Sitter i skolan nu och har mediekunskap. Matteprovet imorse gick nog rätt bra, kändes hyfsat iallafall. Slutar om en liten stund och då ska jag iväg med Gabriella och inhandla saker till elevrådet. Efter det ska jag till läkaren och sen ska jag antagligen träffa Filip en stund. Skulle egentligen träffa Stephanie men hon var tvungan att avboka.

En helt annan sak förresten. Om du lånar 25 kr från en person och 25 kronor från en annan person så har du ju 50 kronor. Om du sedan köper ett paket cigaretter för 47 kronor så har du 3 kronor kvar. Du ger tillbaka en krona till varje person och då har du 1 krona kvar. Du är nu skyldig de båda personer 48 kronor tillsammans, men du har fortfarande bara en krona kvar. Tillsammans blir det 49 kronor, var fan tog den sista kronan vägen?!


God morgon!

Har sovit riktigt gott i natt, har ni det också? Nu är jag iallafall vaken och har precis kommit ut ur duschen. Ska köra hemifrån om en kvart så gäller att snabba på lite. Vi hörs när jag kommit till skolan helt enkelt! Puss



Godnatt!

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Har inte ens öppnat matteboken än - bravo! Har dessutom kommit på att jag glömt mobilfanskapet hemma hos Maria så får köra förbi där innan skolan imorgon och hämta den, suck.

Sov så gott allihopa,
Puss!

Unfinished business

Nu sitter jag hemma i min säng och landar lite snabbt för att snart ägna min fulla koncentration åt matteboken. Har prov imorgon i "Exponential funktioner" bland annat och det sitter rätt bra ska bara påminna hjärnan lite. Unfinished business med White lies spelas i bakgrunden och jag har en stor lust att slå över till min depp-spellista på spotify. Missförstå mig rätt, men jag känner mig bara tom just nu och har inte lust till någonting överhuvudtaget. Vill bara dra täcket över huvudet och vakna när det är sol ute, eller åtminstonde när det är dags för miami resan. Att saker i min omgivning inte är så jävla peppande gör ju inte saker och ting bättre heller, suck.

Imorgon ska jag försöka mig på en sak som jag misslyckats med flertalet gånger, men det känns på något sätt annorlunda denna gången. Jag ska klara det för denna gången vill jag det själv 100%. Mer om detta imorgonkväll.

Vi hörs lite snabbt innan jag kryper ner i sängen.
Puss

@ Maria

Biljarden gick bra och det var faktiskt riktigt skönt att komma iväg och göra någonting bara vi tjejer. Även fast biljardskillzen var en aning ringrostiga så hade vi väldigt kul!

Nu sitter jag hemma hos Maria och myser lite. Har ätit jätte god mat - biffar i sås med potatis & grönsaker - och fixat och trixat med lite andra saker.

Bjuder på lite bilder från biljarden och så hörs vi senare :)
Puss


Jag & Maria

Maria, Jag & Ragna


Hos Ragna =)

Sitter hemma hos Ragna nu med Maria och tar det lugnt. Var riktigt skönt att sola och kände verkligen att man fick färg, hihi. Nu ska vi snart gå ut en runda med Ragnas hund Donna och sen blir det att röra sig mot biljardhallen. Uppdaterar mer senare :)

Puss

Ligger i solariumet nu, fick bli e

04cb4983505a2a2a3d8315252f7f2da4.png

Kolla varifrån!

Ligger i solariumet nu, fick bli en 20 minutare :). Hörs senare allihopa, Puss!


Elevrådsmöte

Nu är elevrådsmötet klart och vi har planerat en hel del roliga saker. Har slutat nu så ska bege mig mot värnhem och möta upp Ragna & Maria. Blir en 20 minutare i solariumet och sen kanske en runda biljard :)

Hörs sen!
Puss

Dagens..


Dagens vill ha är dessa sakerna från Topshop, Steve Madden och Alexander McQueen.

Jeggings, Blus, Örhängen, Topshop
Overknee stövlar, Steve madden
Väska, Alexander McQueen

All my sons

Nu har vi roat oss ett bra tag på engelskan med att läsa "All my sons". Inte det roligaste att läsa men det måste göras. Vi ska sedan jämföra och analysera både denna "boken" och Kung Oidipus - och då frågar jag mig: varför?! Är dessutom extremt jobbigt att sitta och läsa den på datorn - hade varit mycket skönare att ha den i bokformat.


Nu har vi rast i en timme och sen är det elevrådsmöte. Slutar sedan klockan två och då blir det att röra sig in mot stan för att möta upp Maria.


Hörs senare,
Puss

Gomorron!

Godmorgon :) Har ni sovit gott? Det har jag! Har haft en lugn morgon och sitter nu i skolan. Har engelska och håller på och läser en pjäs som vår lärare vill att vi ska läsa.

Hinner inte skriva mer nu så vi hörs lite senare,
Puss!



John blund

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart krypa ner i sängen och kolla på lite Family Guy. Går i skolan imorgon från tio till två och efter det ska jag träffa Maria i stan och hitta på något. Tänkte föreslå en runda biljard men får se vad vi känner för imorgon helt enkelt.

Nu ska jag sluta nörda mig vid datorn och istället krypa ner hos Filip.
Hoppas att ni sover gott allihopa så hörs vi imorgon helt enkelt!
Natti Natti

Super Size me

Såg filmen Super Size Me för en liten stund sedan och måste säga - fyfan vad jag äcklas.. Själva filmen går ut på att huvudpersonen ska leva på Mc Donalds i en månad för att överbevisa Mc Donalds om att maten är skadlig för hälsan. Hela grejen startade med att två tjejer stämde Mc Donalds för deras övervikt. Mc Donalds jurister sa då att om tjejerna på något vis kunde bevisa att Mc Donalds låg bakom deras övervikt så skulle de vinna målet. Tjejerna kunde givetvis inte bevisa detta men däremot framgår det väldigt tydligt i filmen att skräpmat är extremt farligt i förstora mängder. Kombinerar man det dessutom med absolut ingen motion överhuvudtaget så kan du räkna med en övervikt. Det är efter sådana här filmer man verkligen får en tankeställare.


Back home

Så, nu är jag tillbaka efter en runda till annestad som blev längre än beräknat. Släppte först av Karro på sitt jobb och sen körde jag förbi Celina och hämtade mina saker som jag glömde där igår. Efter en incident så gick jag upp till Maria för att prata ut och det var verkligen välbehövligt från båda sidor, så imorgon ska vi hitta på något bara hon och jag. Kom iallafall tillbaka till Filip nu precis och ska bara ta det lugnt och mysa lite. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att ta mig iväg till skolan nämligen.

Hörs lite senare :)
Puss

Off we go

Nu har dom äntligen plogat ordentligt på vägarna här och jag har skottat ut bilfanskapet. Ska köra Karro till jobbet nu och svänga in om Celina en snabbis :)

puss

Trötter

Har suttit nu ett par timmar och läst igenom alla uppgifter inför projektet och även börjat skissa på uppgiften i Estetisk verksamhet. Har faktiskt gått rätt bra och känns som att jag fått en del gjort.

Nu har vi iallafall precis ätit och ska snart ut i snön och busa. Ska förmodligen iväg och handla jäst också så vi kan baka kanelbullar - mums!



Hörs lite senare allihopa,
Puss!

Dagens..

Dagens vill ha är dessa übersnygga heels från Rock and Republic. Kärlek!

Onsdag

Godmorgon! Har ni sovit gott?

Vaknade vid nio och gick upp och gjorde mig iordning snabbt. Gick ut och skulle starta bilen men det var totalt omöjligt att komma ut med den så promenerade bort till bussen istället. Självklart kom inte bussfanskapet på sådär 45 minuter så nu sitter jag inne i värmen hemma hos Filip igen. Blir ingen skola för mig idag utan får jobba hemifrån istället, suck.

Hörs lite senare,
Puss!

Natti natti

Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova snart. Tänkte bara säga godnatt =) Hoppas att alla sover gott, för det lär jag göra. Hörs imorgon,

Puss!

Rappakalja

Sitter och har precis spelat Rappakalja med Karro, Yusuf, Filip och Tom. Gick åt helvete eftersom att folket här har en tendens att inte kunna ta någonting seriöst överhuvudtaget. Istället blir det Familje geniet vi ska spela nu - förhoppningsvis går det bättre.

Ord som tiraljör, uruddelin, konstförvant och penningkatt var några av orden som dök upp under spelets gång. Alla vet ju att "tiraljör" förr var benämningen på en enskild skytt i utvecklad skyttelinje.. hrm.. eller inte haha.

Nej, nu ska jag återgå till att vara social,
Hörs innan jag går och lägger mig.
Puss!


Lasagne

Körde från Celina vid halv 6 och när jag körde förbi busshållsplatsen vid Annestad såg jag någon som stod och hoppade och vinkade. Det visade sig vara Karro (Filips storasyster) så plockade upp henne på vägen och vi begav oss hem till Filip.

Sitter nu hemma hos Filip nu och har precis ätit. Blev en jättegod lasagne som älskling hade lagat, mums! Tänkte börja kolla lite på uppgiften i Estetisk verksamhet som vi fick idag och sen blir det bara att ta det lugnt. Lugnar vädret sig lite ska vi antagligen ut och promenera lite senare.

Ha det bra så länge så hörs vi senare,
Puss!



Älskling & Jag

@ Celina

Det är full snöstorm ute men nu sitter jag iallafall inne i värmen hemma hos Celina och dricker kaffe. Var riktigt obehagligt att köra så ska inte köra mer idag än hem till Filip. Ska spela lite kort nu så vi hörs lite senare helt enkelt.



Puss!

Är påväg hem till Celina nu. Vi sk

2ff24e9cba96bceff6ddecc936530536.png

Kolla varifrån!

Är påväg hem till Celina nu. Vi ska dricka kaffe hemma hos henne istället eftersom att det är full snöstorm. Hörs om en stund, puss!


Estetisk verksamhet

Nu sitter jag på sista lektionen för dagen, Estetisk verksamhet. Uppgiften inför detta projektet är att vi ska göra ett Bokomslag med egenskapade bilder och text. Kan nog bli rätt kul faktiskt.




Fick en fråga om vilken skola jag går på. Jag går på Mediegymnasiet i Malmö inriktning Journalistik. Vi jobbar i tre veckors projekt vilket är både positivt och negativt. Det positiva är att man hela tiden får se en slutprodukt och får vara kreativ och pusha sig själv. Det negativa är att man måste ta mycket eget ansvar för att nå högre betyg. Man får aldrig riktigt landa heller imellan projekten utan man kör på direkt med ett nytt.

Annars är både skolan och klassen väldigt bra och jag stormtrivs!

Nu ska jag fortsätta ägna uppmärksamheten åt genomgången,
Vi hörs senare :)

Puss

Dagens..

Dagens vill ha är dessa tre saker från Stella McCartney.
Hade verkligen inte sagt nej till att ha dessa saker i garderoben!

Oversize kofta, High heels & vårjacka från Stella McCartney

Bloglovin


För alla er som använder er utav bloglovin,




I skolan

Så, nu sitter jag i skolan och kom faktiskt bara 5 minuter försent - bra erica!. Har engelska nu och sitter och diskuterar en bok som vi ska läsa. Vi ska tydligen läsa en bok på engelska som han anser vara väldigt lik den bok vi läser på svenskan - Kung Oidipus..

Efter denna lektionen har jag Estetisk verksamhet, bild med andra ord, och efter det slutar jag. Då blir det att röra sig in mot stan för en fika med Celina, kanske Maria också om hon känner för att hänga med. 

Hahaha, vår lärare slängde precis ur sig: "Helvetes, jävla, skit operativsystem". Från att ha pratat engelska hela tiden sen lektionens början så helt plötsligt efter en stunds tystnad kom det. Tydligen vill inte Macen som han vill, haha.

Vi hörs senare =)
Puss


Off we go!



Nu är jag klar och ska bege mig mot skolan. Börjar om 20 minuter så måste köra nu för att komma i tid! Hörs senare, Puss!

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag =)
Vaknade vid 10 och då var inte lönt att stressa till idrotten så nu ska jag snart göra mig iordning för att bege mig till skolan klockan ett. Har precis tagit ett långt bad och det var verkligen välbehövligt. Hörs innan jag åker till skolan :)
Puss!


Godnatt

Nu ligger jag hemma i min egen säng för första gången på ett tag. Hur tråkigt det än är att sova själv så ska det faktiskt bli lite skönt att få lite egen tid och kunna vrida och vända på sig lite hur man vill. Ligger och äter nötter och kollar 2 and a half men och tänkte snart försöka sova. Sov så gott allihopa så hörs vi imorgonbitti :)

Natti Natti!

Välkomna!


Tänkte bara hälsa alla nya läsare välkomna =)
Besöksstatistiken har ökat rätt kraftigt på sistonde, alltid kul!
Tycker dock att ni är dåliga på att kommentera, haha. Puss!

Är ute och går med Filip, Karro, N

0-54f18fb68dd9fb412cbd96dbfe82de0a.png

Kolla varifrån!

Är ute och går med Filip, Karro, Noah och gustav. Alldeles för kallt för att vistas utomhus..


1 Februari



Skor från Steve Madden
Väska från Alexander Wang

Barnvakt

Hej :) Slutade vid tjugo över tre och sen var jag med mamma på vägverket. Blev inget träningskort utan får ta det någon annan dag i veckan då man måste vara 18 för att träna på Fitness 24/7.

Nu sitter jag iallafall hemma hos Filip och passar Noah. Filip och Bullen kommer väl om en tjugo minuter och tills dess tänkte jag försöka få Noah att sova. Vi hörs lite senare :)

Puss

Saga & Sanning

Sitter just nu och har Svenska och vi har precis påbörjat det nya projektet. Denna gången har projektet temat Saga & Sanning.. Ibland undrar jag verkligen hur pass dålig fantasi mina lärare har.. Suck. Har iallafall ägnat senaste tiden åt att skriva förklaringar på ord som kan vara användbara inför detta projektet. Jätte kul verkligen! Jag vill ut och röka. Jag ska ut och röka. Hörs sen!


49 dagar kvar

Idag är det 49 dagar kvar tills jag sätter mig i ett flygplan med destinationen Miami. Helt jävla underbart! Med all denna jävla snö (ursäkta språket) och kyla så känns det riktigt skönt att ha en resa att se fram emot. Efter ett par dagar i Miami kommer vi gå på kryssningen som kommer ta mig och familjen till Mexico, Haiti, Jamaica och Grand Cayman. Jag längtar!



Godmorgon

Goood moorgon gooooood moooorgooon *sjunger jätte fint*, haha eller inte. Har sovit riktigt gott inatt och känner mig faktiskt både utvilad och på gott humör idag. Sitter just nu och har mediekunskap vilket inte är det roligaste, inte ens nästan roligt. Vår lärare är dessutom väldigt speciell, om man säger som så.

Går i skolan till 20 i 4 idag och sen ska jag iväg med mamma och fixa dels passfoto till mig och sen även träningskort. Nu ska jag ner och röka med Dessie, hörs senare :)

Puss

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se