Underbar kväll..

Har verkligen haft en sjukt trevlig nykter kväll! Labero, vita ballonger, autografer, fest, blåafaran and so on. Berättar mer imorgon för nu ska jag fan gå och lägga mig, ska bli så jävla skönt att vakna imorgon och inte vara bakfull.

God natt!

Of we go!

Hinner bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste köra iväg och hämta upp Emma. Blir en nykter kväll ikväll så blir väl antagligen taxi åt pappsen sen. Ha en trevlig kväll allihopa!

Är det någon bloggläsare som också ska dit ikväll? =) Kom gärna fram och hälsa!
Puss <3

Joe Labero


Fick reda på precis att jag ska på Joe Labero ikväll med Emma. Ska tydligen hjälpa till med något nummer också, har inte riktigt fått reda på vad vi ska göra, haha. Men kul ska det bli :)

Sitter på fotolektionen nu och ska sen till mamma och hjälpa henne på kontoret.

Ciao

God Morgon!

Godmorgon bloggen!

Sitter i skolan nu och kom faktiskt i tid imorse, helt otroligt! Sov riktigt gott i natt, and I think I know why.. tihi ;).
Ska iallafall ha Matte nu vilket är mindre roligt, men det är bara till att genomlida det.

Hörs senare bloggen,
ciao <3

God Natt

Har kommit hem från Karro & Yusuf nu och ska sova. Börjar tio imorgon så blir skönt med en liten sovmorgon. Hörs imorgonbitti, natti natti <3

Sadelmakarebyn


Sitter hemma hos Karro & Yusuf nu tillsammans med Filip och inte att förglömma Noah, som förövrigt är den sötaste ungen jag stött på på länge. Vi har druckit te, snackat skit och ätit chokladpudding, mums!

Nu ska vi ut och röka sen blir det väl till att röra sig hemåt,
hörs sen =)
Ciao <3

The Cleveland show

Sitter hemma hos Filip nu och har precis kollat lite Family Guy, as usual. Mycket trevligt, yeho. Eller snarare The Cleveland show, för han har ju fått sitt eget nu, kära Cleveland Brown  oh yes. Eminem spelas i bakgrunden och det bjuds snart på kalops, eller ja, det ska vara kalops men Filip lyckades snarare få det till någon sorts gryta. Ikväll ska vi nog hem till Karro och dricka te och mysa. Ja så får det bli.

Hörs senare!
<3

The rain



We ge away with it everyday shit
But everyday shit catches up with you
And when it does you can't say shit

Now I know,
Only I can stop the rain

If I don't, you will
What I won't, you still
What makes us feel like we gots to kill
When..

Dmx - The rain





Torsdag


Förlåt för dålig uppdatering, var verkligen helt slut igår och hade inte ork till någonting. Vaknade vid halv 10 och orkade inte resa mig från sängen förrens vid två, inte alls särskilt kul. Fick vara taxi åt yusuf på kvällen för hans bil har gått sönder och han kunde inte komma hem från fotbollen på något annat sätt. Så snäll är jag, tihi.

Sitter i skolan nu och ska ha engelska. Kom faktiskt i tid imorse, helt otroligt! Matten gick smärtfritt likaså datorkunskapen.. Känns fel att säga det men lektionen var faktiskt inte lika självmordsframkallande som vanligt, sensation!

Efter skolan ska jag hem till Filip och senare ikväll ska vi nog hem till Karro en stund.

Hörs senare,
Ciao <3

Bowling

Bowlingen gick faktiskt över förväntan haha, lyckades nästan med en strike, men man kan inte få allt här i världen. Lyckades till och med genomföra hela bowlingrundan utan att bryta en enda nagel, yey! Sitter iallafall på engelskan nu och har charader på engelska, riktigt kul faktiskt. Bjuder på lite bilder från bowlingen, enjoy!


Jag och min vän, bowlingklotet.

Jag showar mina skills,


Dessan & Brella


Tuesday


Godmorgon bloggen! Hade riktigt svårt för att stiga ur sängen imorse vilket resulterade i att jag försov mig, inte bra. Nu sitter jag dock på mediekunskapen och ska snart bege mig iväg till kockums där vi ska ha idrott. Idag ska vi bowla och det kan bli kul att se hur det går, långa naglar i kombination med min bristande bowlingförmåga kan bli rätt roande.. haha.

Nej, hörs senare :)
<3

Monday


Har verkligen varit en seg dag. Hade ingen lust alls att gå till skolan imorse utan hade mycket hellre stannat kvar i en varm säng. Var inte pepp på någonting utan kände mig allmänt negativ bara, suck. Fick absolut ingenting gjort utan satt mest av tiden i skolan, känns inte alls särskilt bra.

Har även fixat mina naglar igen. Gav Nikki fria händer och hon valde att göra dom lite silverglittriga, blev väldigt nöjd =). Trött på det vanliga franska, blir så tråkigt tillslut.

Har inte mer vettigt att säga om dagen egentligen, utan ska gå och ta en cigg och sen krypa ner i sängen. Får hoppas på att jag är på bättre humör imorgon!

Natti <3

Summering av helgen

Har haft en väldigt trevlig helg. Efter skolan i fredes mötte jag upp systeryster i stan och vi tog en fika på vårt gamla stammis ställe espresso house. Vi började planera kvällen och kom fram till att det var utgång som gällde. Vi gick runt lite i stan och vid halv sex gick Steph hem för att äta. Medans hon gjorde det krigade jag Malmö runt för att få tag i kavajen jag hade spanat in i rätt storlek, och det var fan rättare sagt än gjort. Fick iallafall tag på den lagom tills det att Steph käkat klart så körde och mötte upp henne och la alcoholi i Limhamn. Hem till mig sen för att börja göra oss iordning och vid halv 11 kom taxin och hämtade upp oss. In mot stan för att köpa cigg och ta ut pengar och sen promenixade vi till Hipp. Var en förjävla kul kväll och träffade en massa folk man inte sett på ett bra tag. Vid halv sex var jag hemma igen och stupade i sängen med kläderna på i princip.

Var helt jävla död i lördags så gjorde inget speciellt. Hade inte ork till det helt enkelt. Söndagen spenderades först hemma för att välkomna mammsen & pappsen hem, de kom tillbaka efter en vecka i Dubai. Åkte sen hem till Maria för lite prat & mys och sen hem igen för att sova.

Pretty much my weekend. Bjuder på ett par få pics från fredagen, enjoy <3





Full storm!

Ligger i sängen och försöker värma upp mig. Fyfan vad ruggigt väder det är ute just nu, det blåser som F*N och regnar osv. Inte alls särskilt kul. Åkte iallafall och hämtade Blåa faran efter skolan, så nu kan jag äntligen transportera mig själv utan att behöva sitta på alla svettiga jävla bussar (kommer ett inlägg om det sen).

Tio i fyra hämtade jag upp min kära gudmor och transporterade henne hem till mig. Hon ska stanna hos oss resten av veckan, ska bli kul att umgås med henne också. Efter en god middag och lite snack åkte jag och hämtade upp Maria. Blev en runda till OkQ8 macken och sen träffade jag Filip en stund. Var verkligen välbehövligt.

Nej, nu håller jag på att frysa ihjäl så blir ett dopp i jacuzzin nu,
hörs sen!

 


Beautiful



I’m just so fucking depressed, I just can’t seem to get out this slump.

If I could just get over this hump, but I need something to pull me out this dump
I took my bruises, took my lumps, fell down and I got right back up,
But i need that spark o get psyched back up..

<3
Eminem - Beautiful

Morgonkaffe



Sitter i skolan med morgonkaffet och gör precis ingenting. Åh, varför lämnade jag ens sängen imorse? Ångrar mig =(

Do you really think I'm stupid? haha, you made my day with that laugh. Stupido.


Vem lämnade vem?


"Jag grät , och vi kysstes fast jag borde ha bett dig å gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet. Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Vem, lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än"

<3
Melissa Horn - Vem lämnade vem


Maria gästar Mediegymnasiet


Maria är här och hälsar på och jag slutar om en kvart. Yey! Efter det bär det av in mot stan för lite bus hihi.

Förhoppningsvis är biljäveln klar i eftermiddag också så då blir det till att svänga förbi verkstan' och hämta "Blåa faran".

Hörs sen,
Ciao <3

17 November



Allt utom skinnvantarna kommer från Topshop



Koffein, ja tack!


Har inte alls kunnat sova inatt så är verkligen helt död idag. Sitter här i skolan nu med min kaffe och väntar på att klassen ska komma tillbaka från idrotten.

Läxförhöret imorse på Mediekunskapen gick nog rent åt helvete, det liknade mer ett prov än läxförhör. Men vafan, får läsa på bättre till nästa gång.

Dagens planer är rätt oklara, kanske träffa Maria. Förhoppningsvis blir biljäveln klar idag så jag har ett sätt att transportera mig själv på igen. Yey!

Hörs senare,
Ciao

Natti Natti


Blö, slutade med att jag satte mig med den äckliga jävla mediekunskapsboken trots allt. Gick in och skulle kolla mina mail på mediegymnasiets hemsida och fick syn på att vi ska ha skriftligt förhör imorgon så har suttit och ägnat den senaste timmen åt det.

Men nu är jag verkligen så trött att ögonen i princip går i kors,
Sov så gott <3

Redigering

Har legat här i sängen en stund nu och lekt med en bild, blir aldrig riktigt nöjd men vafan.


Totalt avslappnad..


Åh jag älskar känslan av att vara totalt avslappnad. Finns nog inget bättre om jag skall vara helt ärlig.

Efter det att jag hade slutat skolan idag så promenerade jag tillsammans med Pulp upp till gustav där jag tog bussen hemåt. Hann inte mer än innanför dörren innan jag bestämde mig för att ut och springa lite. Och jag hade nästan glömt bort den underbara känslan av att verkligen ge allt, åh. När jag kom tillbaka efter en dryg timme stretchade jag för en gångs skull och har nu kommit upp efter en timme i badkaret tillsammans med en bok & en massa skum.

Borde egentligen läsa på lite inför morgondagens förhör i mediekunskap men vill gå och lägga mig med denna känslan i kroppen. Vill somna och vakna såhär. För just nu mår jag bättre än jag gjort på länge.

Skriver en liten rad innan jag går och lägger mig,
puss <3

Empire state of mind


In new york,

Concrete jungle where dreams are made of,
There’s nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new, 

the lights will inspire you,

let’s hear it for New York, New York, New York..

<3
Jay Z ft. Alicia Keys - Empire State Of Mind

16 November



Allting från Forever21.com

Uttråkad


Sitter i skolan och är extremt uttråkad. Ska ha svenska nu och sen mediekunskap efter det. Känner inte alls för att vara i skolan idag, vill bara hem och sova i princip. Eller göra något. Äsch, jag vet inte riktigt. Har till råga på allt glömt mina hörlurar hemma så kan inte lyssna på musik heller, jag behöver det just nu. Men nej, såklart så glömmer jag dom sjhssdkjds. Frustrerande!

ciao


Cravings



Skor från Aldo, Paljettshorts med hög midja från Forever 21,
Vitt linne Top Shop, Smycken Top Shop, Väska Aldo



Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls ..


Ungefär lika road som jag ser ut på bilden känner jag mig. Jag har lyssnat på alldeles för mycket
deppmusik, suttit och kollat igenom för mycket nostalgiska bilder och tänkt alldeles för mycket.
Som vanligt. Åh. Godnatt <3

Den gångna helgen

Helgen har varit innehållsrik. Fredagen bjöd på överraskningsfest i Svedala för Marias pappas flickvän. Blev en trevlig kväll där med oerhört god mat, gah! Vi åkte sedan vidare mot Videdal där det var förfest hemma hos Mange. Blev en hel del öl och singstar och sen begav vi oss mot stan. Hände lite olika saker där och efter det åkte vi på efterfest i Limhamn. Halv fem var jag hemma och däckade i princip med ytterkläderna på i sängen.

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Skulle egentligen gått på dop men jag var alldeles för bakfull för det haha. Mammsen & Pappsen åkte till Dubai och jag och syskonen är nu ensamma en vecka. Till råga på allt gick bilfanskapet sönder igår så får klara oss så gott det går.

Idag, Söndag, var jag hemma större delen av dagen. Hittade en serie jag förälskade mig i - Wildfire - som jag flitigt suttit och kollat på idag. Vid fem begav jag mig till stallet på stallmöte och sen åkte jag och Johannes hem till Maria en stund.

Nu sitter jag här i sängen och vill inte alls till skolan imorgon. Vill bara spendera dagarna i sängen numer. Det är kallt, mörkt och deprimerande. Men får iallafall dra mig till skolan och försöka hitta på något kul på eftermiddagen. Ska nog träffa Maria en stund och då lär man bli på bättre humör.

Nej, nu ska jag försöka sova faktiskt.
Puss!

Jag ska sakna dig imorgon




"och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt

och jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli så kom och hälsa på om du tar vägarna förb"

<3
Melissa Horn - Jag ska sakna dig imorgon


These words are my own.

Jag har valt att vara med dig och inte honom. Är det konstigt att mitt samvete kommer upp till ytan då och då? Är det så jävla fel att minnas bra tider?. Säg mig, är du så jävla osäker på dig själv när du redan har alla kort på borden? Och varför, varför, varför beter du dig så som du hatar att bli behandlad?

Jag döljer inte saker, jag är ärlig mot dig. Jag tänker mycket. Tänker först och pratar sen.

And yes, I was once a loyal lover..


God morgon

Godmorgon.
Lyckades försova mig rätt bra imorse, har antagligen stängt av alarmet halvt i sömnen. Kom iallafall till skolan nyss och började tjugo i tio.. Bra där.

Ska ha datorkunskap nu till tjugo i tolv och efter det är det Estetisk verksamhet och sen slutar jag, wie.

Efter skolan skall jag antagligen ta en fika med systeryster i stan, ska bli mysigt. Vi träffas alldeles för sällan.

Nej, Nu ska jag lyssna på genomgången som vår lärare har.

Ciao



Borde sova..

.. men det har bara inte blivit av än!

Nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart sova. Har haft en bra men rätt dryg dag i skolan. Började med att se American History X på engelskan och hade sen matte i tre timmar.

Efter det körde jag mot Marias skola för att hämta upp henne. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Med mitt lokalsinne och hennes extremt (inte) bra förmåga att förklara saker så resulterade det i rätt många svordomar och u-svängar. Men till slut hittade jag henne iallafall och vi begav oss till pappsens verkstad för att kolla en sak med bilen.

Det blev en tripp till Limhamn efter det vilket resulterade i ett par u-svängar till och sen åkte vi hem till mig. Vi åkte iväg och tog en 20 minutare i solariumet med mamma och sen har vi suttit och spelat skip-boo och pratat minnen.

Det är rätt skumt egentligen. Har inte så många minnen med någon under så kort tid som jag har med Maria. Och det kan vara om det minsta egentligen men allting associeras med skratt eftersom att vi har haft så jävla kul tillsammans.

Nej, nu ska jag nanna.
Natti natti <3

Nostalgisk

Åh, varför lyckas jag alltid bli så jävla nostalgisk de gånger jag fastnar
framfördatorn på kvällen? Jag borde sova för länge sedan men sitter här och
läser igenom sommarens twittrande som jag och Maria stod för.
Kommer bli en tuff skoldag imorgon, suck. Jag lär mig aldrig.




Jag saknar..

.. varma sommarkvällar i uterummet med en massa trevligt folk, nattbad i poolen,
skip-boo marathon, mysiga dagar på stranden, underbara dagar till havs, studentveckan,
långa kvällar på balkongen med maria, midsommar, oändliga utekvällar och dig.

Jag saknar Sommaren 2009.. <3


Okey..

Nu är jag verkligen övertygad om att koffein intaget för dagen är way to high. Är helt skakig och kan inte sitta still, haha. Äsch, ska upp en runda till stan om en stund, hade behövt lite nya koftor. =)

Hörs sen bloggen, Arrividerci <3


En förlorad vän..

Tänkte att jag kunde publicera min historia jag skrev och fick omdömet nedan till .. Ja, här kommer den iallafall. Positiv kritik tas gärna emot, den negativa kan ni hålla för er själva.

Han såg skräcken i de svarta blanka ögonen och kände ångern ila längs ryggraden.Han torkade bort svetten från pannan med baksidan av handen och lutade sig mot husväggen. Han höll vännen tätt intill sig och smekte honom mjukt över huvudet. Det senaste dygnet spelades upp i huvudet om och om igen. 



Han hade landat på Brasiliens flygplats klockan tio på morgonen och begett sig mot hotellet. Han hade varit noga med att inte dra uppmärksamhet till sig när han begav sig mot stadens zoo i hopp om att få träffa sin bästa vän igen. Han hade döpt vännen till Milo under det året vännen hade funnits hos honom. Det hade inte tagit lång tid att lokalisera vännens nya hem och så fort han fick syn på Milo kändes det som att en stor sten lyfte från hans bröst.

De hade tagit sig därifrån obemärkt men flykten visades vara allt annat än problemfri. Vännen var svårt sjuk och i behov av de mediciner som fanns i hemmet. Men han vägrade ge upp nu när han kommit så långt. De hade fortsatt mot hotellet men när de närmade sig kvarteret hörde de sirenerna tjuta och de vek in gränden som gick bakom hotellet. Han såg skräcken i de svarta blanka ögonen och kände ångern ila längs ryggraden. Han torkade bort svetten från pannan med baksidan av handen och lutade sig mot husväggen. Han höll den lilla apan tätt intill sig och smekte honom mjukt över huvudet.

/ Erica

In School


Sitter kvar i skolan trots att jag slutade för en timme sedan haha. Håller Pulp sällskap medans han fixar lite grejer och jag har ändå inget bättre för mig.

Skoldagen idag kändes smått onödig, började tjugo i nio med Mediekunskap och hade sen idrott klockan tio till elva. Klockan tolv hade vi sedan en tjugo minuters lektion och slutade efter det. Men ja, man ska inte klaga haha.

Känner också att jag druckit lite för mycket kaffe idag, är helt skakig och kan knappt sitta still.

Fick också tillbaka omdömet på min historia jag skrev på Textkommunikationen. Uppgiften var att skriva en historia på 250 ord till tre random bilder man fick av läraren. Jag fick ett par fotbollsskor, en apa och ordet flykt.

Omdömet: "En sån fin berättelse! Att du anknyter till börjar är en elegant lösning. Du låter en ana att det kanske är en okonventionell vän, men det avslöjas inte förrän i slutet. Också finurligt."

Nej, nu ska jag vara social. Hörs senare, Ciao <3

Kollektivt Självmord A

God dagens!



Har haft en trevlig helg bortsett från vissa saker och sitter nu i skolan. Morgonen började med textkommunikation där vi påbörjade projektet Personporträtt. Har suttit och drygat med det tills nu i princip och näst på schemat står datorkunskap på schemat, i 3 timmar! Det värsta är inte att lektionen är tre timmar lång, utan det värsta är fantamig att läraren är helt jävla värdelös. Hur fan kan man låta en person som är totalt värdelös på datorer (framförallt Mac som vi alla använder på skolan) undervisa i datorkunskap? Nej, en klasskompis till mig har döpt om kursen till något mycket bättre - Kollektivt självmord A.

Ciao

Slutar nu

Åh, nu har vi fått uppgifter till nästa lektion dvs. fredag nästa vecka samt kamera. Så nu slutar jag och resten av fotoklassen , skönt! Tihi.

Ciao <3

Fotografisk bild A

Sitter med Johanna nu på fotolektionen. Ska ha fotolektion till halv fyra sen slutar vi, en och en halv timme så att säga.. blö.

Har inte gjort särskilt mycket idag i skolan, började med estetisk verksamhet och hade sen textkommunikation.

Fick reda på vad vi skall hålla på med för projekt i Textkommunikation idag iallafall. Vi ska göra ett personporträtt av en klasskamrat och sen skriva ihop det och göra något snyggt av det i InDesign. Kan nog bli kul.

Nej, nu kommer läraren, dags att börja.

Ciao.

Tredje November



RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se