God natt

Nu ligger jag i sängen efter en hel del fixande och farande fram och tillbaka för att handla grejer inför nyår. Har också städat upp ordentligt på mitt rum och fått lite halvt ordning i garderoben så nu har man faktiskt lite överblick över allting.

När jag vaknar imorgon så blir det att sätta på party mode och sakta men säkert börja göra sig iordning. Så vi hörs imorgon people, Puss!

Videoblogg


Hahahhaa, både jag och Maria dör för denna reklamen. Så jävla rolig.

Nyår?!



Fick en fråga från en läsare om hur jag ska fira mitt nyår. Jag ska äta middag med ett par vänner hemma hos Max och antagligen stanna där hela kvällen. Vi har inte planerat allt till 100% utan ska istället försöka göra det så spontant som möjligt. Jag har inga förväntningar överhuvudtaget för jag tycker allmänt att nyår är överskattat, men jag vet om att jag kommer ha en trevlig kväll - för i trevligt sällskap kan man inte ha något annat :).

 


30 December


Nyårs fixande

Har fortfarande inte rört mig från sängen idag mer än nerför trappan för att äta maten som mamma kom hem med. Vi ska iallafall snart ta tag i saker och ting och åka och handla resten av maten tills imorgon. Det blir kyckling fileér, potatisgratäng, goda såser och en god sallad. Till efterrätt blir det hembakad kladdkaka och massor med grädde, hihi.



Aosta


Tanken slog mig precis att jag åker ju faktiskt på Söndag. Ska till Aosta som ligger en bit utanför Milano och åka skidor en vecka med familjen och min kusin, ska faktiskt bli väldigt roligt. Jag har dock aldrig åkt sidor innan så kan bli kul att se hur det går, haha. Det jobbigaste är nog att vi kommer hem på natten mellan den 10 och 11 och att jag börjar skolan 08.20 på måndagen.. Kul =/. Jag är dessutom extremt flygrädd och kan i princip aldrig sova på planet. Inte ens under en 12 timmars flygresa hem från Kina kunde jag sova mer än typ 40 minuter, och då flög vi under natten..

Puss

Made with love



<3

Bilder från kvällen!


Träffade ett par tjejer från lund, Emma och Maria (2) :).


Maria fick en mössa och blev jätte glad, haha.


Fick också en mössa och blev glad :)


Jag och Maria två


Hahaha, Jag och Sexy-Matte..


[email protected] och Maria, hahahaha..


Och när vi skulle ta ut pengar innan vi gick och åt så såg det ut såhär.. hahaha..

Puss!


Godmorgon!

Ligger i sängen nu med Maria och vaknade för en stund sedan. Vi ligger med varsin dator, läser bloggar och nördar oss - haha.

Vaknade av att Marias mobil ringde och efter det var det inte på tal om att somna om, utan fick hasa mig upp ur sängen och gå ut och röka med Maria. Idag ska jag nog inte göra något särskilt, fixa lite smått för imorgon och leka med Maria typ..

Hörs senare,
Puss

Nellys High Heel Party

Är hemma nu efter en mycket spontan och händelserik kväll. Men den har framförallt varit mycket trevlig! Jag och Maria låg i soffan hemma och tog det lugnt när vi plötsligt fick för oss att vi skulle till Nellys High Heel Party på Breeze, så det var bara att hoppa i festkläder och ett par high heels och sen bege sig in till stan. Träffade väldigt mycket trevligt folk och även "Sexy-Matte" som verkligen gjorde vår kväll haha. Inte på ett bra sätt , mer på ett konstigt sätt.. En trögare kille får man helt enkelt leta efter. Trots att han gång på gång blev avvisad och försökte charma oss med "Jag brukar hänga på Tingvalla, tjejerna där tänder som fan på att jag snusar lössnus", "Jag har en v40" och i princip attackerade oss alla på dansgolvet. Men vi fick alla oss ett gott skratt så cred till dig Mattias från Borgar.

Kvällen avslutades med familyguysnack och nattamat på mc donalds med Medy och Simon.

Och ej att förglömma så fick vi ju varsitt par skor också :D Och imorgon påbörjar jag och Maria vår framtidsplan. Mer än så säger jag inte.


Nu ligger jag och Maria i sängen med våra sexiga Nelly.com mössor och ska snart nanna. Kommer bilder från dagens shopping och kvällens bravader imorgon!

Sov så gott!
Puss

Tisdag

Goddagens,
Sitter hemma hos Maria nu och myser samt planerar lite inför nyår. Går sådär men det får lösa sig helt enkelt.

Har spenderat i princip hela dagen i stan med Maria, men innan det var jag på visning med mamma och pappa. Spenderade en hel del pengar, visar bilder på allting så fort jag kommer hem :).

Hörs senare, förlåt för dålig uppdatering!
Pusss

Miss it


Jag saknar sommaren<3


Nyår?!

Kom precis hem från Max & Maria och sitter nu och väntar på att Mr ska höra av sig. Var och inspekterade Marias inköp från dagens shoppingrunda och hon har äntligen lyckats hitta sina nyårs skor, tihi. På tal om nyår så börjar planerna ordna upp sig lite, vilket är på tiden.. Det är trots allt nyår på torsdag och det är inte förrens idag vi lite halvt har koll på var vi ska vara. Vad man ska ha på sig har dock både jag och Maria haft koll på rätt länge, haha.
Puss

Shoes


Klickat hem lite skor från Nelly.com, kärlek <3


Måndag

Blir ingen utgång för mig ikväll då jag helt enkelt inte orkar. Dock är jag så uttråkad just nu så jag snart börjar klättra på väggarna, jobbigt!

Tänkte röra mig ut till bilen och ta in kameran och min mac dator och börja redigera lite av bilderna jag tog på Noah igår, får dock vänta lite då jag verkligen inte orkar just nu, haha. Gud vad lat jag känner mig.

Hörs sen, puss

Gårdagen

Godmorgon bloggen :) Är lagom trött idag eftersom att jag hade väldigt svårt för att sova igår. Låg och tänkte en massa och somnade inte förrens halv åtta imorse.

Hämtade iallafall Stephanie igår vid tre och vi åkte in till stan. Tog en fika på Barista och skulle sen gå och shoppa lite, dock stängde alla affärer vid 4 så vi gick och satte oss på Fridays istället. Efter en massa Sms roulette och annat trevligt åkte vi med Christian till en halvskum fest i hamnen och stannade där till ett ungefär. Då blev vi skjutsade in till stan och gick hem till Hampus en stund.. Efter det blev det nattamat på Mc Donalds och sen körde jag hem. En väldigt trevlig kväll med lite inslag av annorlunda saker.. Hm.. Ja.

Idag har jag bara varit och bytt min skidjacka mot en annan och tagit det lugnt. Stephanie vill ut ikväll igen men vet inte riktigt om jag orkar.. Får se helt enkelt.

Hörs senare
Puss

Noah

Ligger i Filips säng tillsammans med Karro och Noah och ska snart bege mig in mot stan. Ska hämta upp Steph kvart över tre och sen blir det fika och mellandagsrean.
Puss

Godmorgon!

Sitter hemma hos Filip och vaknade för en liten stund sedan. Ska ner och äta frukost nu sen blir det att göra sig iordning för att träffa Systeryster i stan. Ska se om jag hittar något kul nu under mellandagsrean också, hade behövt någon ny kofta.

Puss

Förlåt..

Hej bloggen :) Förlåt för dålig uppdatering, men nu sitter jag iallafall hemma hos mig med Maria och har precis kollat igenom alla bilderna vi tog hemma hos Max. Är bara hemma om en sväng för att hämta lite kläder, ska tillbaka till Filip sen igen - tar dock med mig datorn så uppdateringen kommer bli mycket bättre imorgon jag lovar! Har ingen lust överhuvud taget att vara hemma just nu av olika anledningar så är bättre att sova hos min älskling.

Tänkte bjuda på lite bilder jag tog på Maria & Max på julafton, riktiga små gullegrisar :-).






Puss

Lördag

Är fortfarande hos Filip men ska röra mig hemåt om en stund. Uppdaterar med bilder och annat kul då :)
Puss

Mysdag

Hallå :) Körde hem till Filip igårkväll efter många om och men och har spenderat hela dagen här. Har myst och tagit det lugnt och kvällen ska fortsätta i samma anda.

Hörs imorgon istället.
Puss

Min julafton

Vill än en gång önska alla en god jul och hoppas att alla har haft en trevlig julafton, för det har faktiskt jag. Började med Anna Ankas jul klockan tre, dock satt jag själv och kollade på det då resten av familjen ville se på Kalle Anka. Vid fyra var det dags att äta och vi åt allihopa tills vi var fullproppade. Var lite halvt spyfärdig där ett tag, haha. Vid sex var det dags för julklappsöppning och det gick faktiskt väldigt lugnt och sansat till, förvånande maybe?.

Fick iallafall min efterlängtade Canon EOS 450D, ren lycka!

Vid åtta åkte jag hem till Marias mormor och drack lite kaffe och åt lussebullar med the Alm family, mysigt. Jag och Maria promenerade sen hem till Max och våldgästade honom, stackars pojk blev tvingad att agera modell för mig och Maria. Ett gott skratt förlänger livet, right?


Fick pengar av mormor och Omi samt ett presentkort på Gina Tricot av Mammsen och pappsen. Min söta lillebror hade gjort ett gulligt julkort till mig :)


Och eftersom att vi ska åka skidor den 3 Januari fick jag skidjacka, termobyxor, underställ, vantar och tjocka strumpor av mamma och pappa. tihi =)


Fick en necessär med smink av mormor  och parfym av lillasyster och lillebror.


Och ett par efterlängtade UGGs fick jag också, skönt att slippa frysa om fötterna!


Och mina efterlängtade high-heels till nyår :D Dock gör de sig inte riktigt lika bra på bild som i verkligheten.


Och min kära systemkamera och kameraväska fick jag av mamma och pappa. TACK SÅ MYCKET ÄN EN GÅNG!! (vet att ni båda två snokar runt på min blogg så kan ju passa på att tacka ännu en gång, tihi)

Är verkligen jätte glad för allting och har helt enkelt haft en bra julafton. :) Har bilder från kvällen på andra kameran så lägger in dem imorgon.

Sov så gott allihopa, Puss!

Today I'm wearing this..



Ready


Nu är jag redo för julmiddag, anna ankas jul, julklappar and so on. Jag bojkottar faktiskt Kalle Anka i år och kör stenhårt på allas våran Anna Anka. På mig idag har jag en svart klänning från MQ (köpte den förr förra året har jag för mig) som jag rotade fram i garderoben.

Smell you later bitches.
God Jul,
Eurica

De två Ankorna



Vad ska ni kolla på idag? Anna Anka eller Kalle Anka?


Babe

Åh, slog på tvn och såg att Babe - den modiga lilla grisen går på 5:an.
Jag älskar den filmen och har alltid gjort, den är så himla gullig!!


God morgon!

Hoppas allt bra med er. Själv har jag legat och kollat på Sex and the city hela morgonen och ska snart gå ner och äta frukost. Får väl önska alla en riktigt God Jul och så hörs vi senare! Puss

God Jul


Sex and the city 2

Trailern till nya Sex and the city filmen har kommit! Åh lycka. Jag älskar verkligen den serien och har sett alla avsnitt om och om igen. Har själva boxen hemma och fick ett riktigt sug på att börja kolla igenom alla säsongerna igen. Ja så får det bli, ingen film utan sex and the city it is!

Onsdag

Kom precis hem ifrån Filip och har nu laddat upp med julmust och lite lussebullar för att kolla på någon bra film. Var som sagt hemma hos Maria innan och slog in lite julklappar och efter det åkte vi hem till hennes mormor och fikade lite. Körde henne hem till Max och begav mig sedan hem till Filip för att ge honom sin julklapp och mysa lite. Hade köpt en jättefin t-shirt från Zara till honom och han blev jätteglad, puh. Tycker det är grymt svårt att köpa presenter till killar, framförallt kläder, men det gick bra denna gången.
PUSS!


Resultatet av julklappsverkstaden.


Maria fixar fika.

Julklappsverkstad..

Sitter hemma hos Maria nu och vi har precis slagit in en massa julklappar. Sitter nu och lyssnar på musik, äter lussebullar och snackar skit. Mysfaktorn är hög, hihi.

Kommer ihåg förra året och åren där innan när vi hade julklappskalender hemma. Jag har två syskon, vilket innebar att JAG!! fick sitta och slå in 48 små julklappar, adventspresenter. Gosh, lite ärrad där. Hahaha.

Nu ska jag vara lite social.
Puss

Of we go

Sticker hem till Maria nu. Hörs senare.  <3

Now I'm that bitch ..

You passed me by, never looked twice. Now I'm the chick,
you wanna be with. Isnt it so funny now, I'm the one to shut you down.
Don't worry girls, if he didn't notice you, Soon hell be begging to

Cause now I'm that bitch, You'll never get to.
Can't get what you want, so you're acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now I'm that bitch, and you're just a clown..

<3

Livvi Franc - Now I'm that bitch


Back home

Hallå!
Är hemma nu igen efter en runda i stallet. Skrittade ut en sväng med Joy, Tina och Tea. Myspys. Så sitter nu här i sängen nyduschad och funderar på vad jag ska ägna kvällen åt. Är nog rätt lägligt att slå in julklapparna jag inhandlat så det är först på listan. Ska nog iväg och träffa Filip en stund sen eller hem till Maria. Den som lever får se, ha-ha.

Puss

Dan före dan..

Det är julafton imorgon. Jag hinner ju inte med här. Julkänsla har jag inte heller, men det brukar jag inte ha. Julen är inte min stora favorit. Avgudar inte det här med tomtar, kyla, "allt-ska-vara-så-jävla-mysigt" & "i-juletid-ska-man-ta-det-lugnt" när det enda man blir är stressad? Du kan inte röra dig utanför dörren in mot stan utan att bli stressad. Folk överallt, gnolande röst i bakhuvudet som säger "Glöm inte köpa julklappar till den, den, den och den." Nej tack, det kan jag klara mig utan. Blir inte bättre av att hela huset är fullt av tomar. Min mamma har nämligen en förkärlek till just tomtar. Sex flyttkartonger med julpynt drar hon fram varje år, och då är de två kartongerna med granpynt inte inräknade.

Julafton imorgon alltså.. Då ska man vara så himla glad och trevlig och allting är egentligen en mängd måsten.

Studded ankle boots



<3

God morgon!


Sitter här nyvaken i sängen och ska snart ta mig ner och äta frukost. Dock är det svinkallt på mitt rum så är inte särskilt lockande att stiga upp ur sängen, haha.

Puss

God natt!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. Hörs imorgon :) Puss!

Clothes



Anna Anka med vänner önskar God Jul..

Hahahhahaa, jag dör.. Enjoy!


Jul design.

Ligger i sängen och har varit extremt uttråkad hela kvällen, så passade på att göra designen lite juligare. Ser ni inte den nya designen så uppdatera sidan, ska funka då :)

Puss

Luftslottet som sprängdes

Så, nu har jag återfått normal kroppstemperatur och myst lite. Är så jävla underbart att bara sätta sig där i värmen med en bra bok och ta det lugnt. För tillfället läser jag Stieg Larssons tredje bok "Luftslottet som sprängdes" för typ femte gången. Har läst alla tre böckerna och de är verkligen riktigt bra. Böckerna är dock 10 gånger bättre än filmerna..



Puss

Gucci

Dessa snyggingar från Gucci hade gärna fått flytta in i min skogarderob. Kärlek!

Snökaos och frusna tår

Hej =)
Är hemma nu igen och är helt genomfrusen. Spelade ingen roll hur många lager jag drog på mig eftersom att fötterna ändå är två stora isklumpar just nu. Det värsta är att det är slask i princip överallt i stan och tror ni mina skor är vattentäta? Nej, inte direkt.

Fick iallafall inhandlat en julklapp till hjärtat och tog en fika tillsammans med Hannah, Orre & Emma. Mys. Jag och Emma märkte också att ordspråket "När man talar om trollen.." stämmer alltför bra. Satt och pratade om en massa gammalt och helt plötsligt går personen ifråga förbi, haha.

Åkte inom stallet när jag var påväg hem och gjorde mat & mockade till Tina. Eftersom att vissa inte kan ta sitt ansvar gällande sin häst utan bara sticker iväg på semester så får man helt enkelt ställa upp, och det är inte för hennes skull utan för Tinas (hästen).

Nej nu ska jag ta ett dopp i jacuzzin och försöka återfå normal kroppstemperatur i fötterna.
Hörs sen,
puss

I'm Done


Så, nu är jag klar! Sticker in till stan nu.

Pusss

Julhets.

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig iordning. Ska upp till stan och träffa Emma & Hannah och fika. Ska även försöka köpa några julklappar eftersom att jag fortfarande inte har köpt NÅGON.. Lite panik känsla där.

Jag förstår inte varför det ska vara sådan hets kring julen. Jag personligen avskyr julen och känner inte alls att den är varken "mysig" eller rolig. Man ska springa och leta upp julklappar, spendera hur mycket pengar som helst för att visa att man uppskattar en person? Tycker att det finns så många bättre sätt att göra det på.

Nej, nu ska jag hitta något att ha på mig. Blir att klä sig varmt så att man inte fryser ihjäl.
Puss

Tisdag



från nelly.com

Godmorgon!

Hallå =)
Jag drömde en riktigt konstig dröm inatt. Det var något om att alla hade glömt bort min födelsedag, även jag själv, och till slut så ringde ett ex och påminde mig om att det var min födelsedag. Då ringde jag mamma och sa att det var min födelsedag, men allt hon svarade var; "Nej, inte i år Erica." Sen hände det en massa andra konstiga saker, kommer dock inte ihåg allting så detaljerat.

Drömtydning har jag alltid tyckt var intressant, kanske ska börja med att skriva ner alla mina drömmar på morgonen och sen se om man kan tyda dem..  Hm.. =)

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost, hörs sen!
Puss

The way you want it..



"and I don't know why you feel so bad,
where is the life you once had?
and still this horrid feeling grows and grows
the way you want it to.

you're a fool though, why you feel so bad
where is the life you once had?
and still this hollow feeling grows and grows
the way you want it to.."

<3
Keane - The way you want it


Natti natti

Börjar bli riktigt trött så ska faktiskt ta och sova nu. Hörs imorgon!
puss

I'm goin' to Miami, bitch!

När det är så här jävla kallt och snöigt som det är ute just nu så längtar jag bara till solen, mer än någonsin. Har en skidresa att se framemot den 3 Januari och den 23 mars åker jag och La Familia till Miami. Först ska vi spendera en vecka i Miami för att sedan gå på en kryssning och åka runt till Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexiko bla. Jag längtar!

Mina älsklingar..

..till nyår är beställda! Hoppas nu verkligen att dom hinner komma innan dess och att dom passar, annars vet jag inte vad jag gör.


Måndag

Vaknade hemma hos Filip imorse vid halv ett tiden. Åt frukost och myste lite och sen körde jag honom hem till sin mormor innan jag begav mig hemåt. Ringde upp Maria och hon var hemma hos Max så vid fem tiden åkte jag hem där. Såg först på Eagle eye och sen halva Indiana jones. Gjorde chokladpudding med riktigt mycket grädde och åt tills vi blev spyfärdiga båda två, haha.

Vid åtta satte vi oss i blåafaran och åkte till solariumet och jag tog en 20-minutare. Riktigt skönt. Efter det blev det lite "shopping" inne på coop forum och sen en fika på espresso house. En rätt mysig dag helt enkelt.

Unfinished business



You got blood on your hands, and I know it's mine
I just need more time, so get off you low
Let's dance likke we used to, but there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you, So get off your low
Let's kiss like we used to

I looked in the mirror but something was wrong
I saw you behind but my reflection was gone
There was smoke in the fireplace as white as snow
A voice then came gently 'Now it's time to go'
That record you plaed, as beg for forgivness
Don't touch me I screamed,
I've got unfinished business.


<3

White Lies - Unfinished business


Söndag

Vaknade vid halv tolv imorse och mådde faktiskt väldigt bra. Filip å andra sidan mådde desto sämre, haha. Tog det lugnt och myste fram till klockan tre då han blev hämtad av Karro & Yusuf och jag begav mig till Max & Maria. Där hemma kollade vi på "What happens in vegas", åt pizza och kollade senare på halva "Mamma Mia", mys. Nu sitter jag hemma igen och ska snart hoppa in i duschen. Blir filmkväll med Filip ikväll =).

Hörs kanske senare, annars imorgon.
Puss

Last night

Hade en riktigt trevlig kväll igår även fast vi aldrig kom ut. Vi fastnade helt enkelt hemma hos Calle och helt plötsligt var klockan halv 3 och det kändes lite onödigt att gå ut. Så Stephanie åkte på sitt håll och jag och Filip åkte hem till mig.

Stephanie, Calle & Filip


<3


Calle & Stephanie


Calle var väldigt glad ett tag, men..


Blev senare lite tröttare och tog sig en liten tupplur på golvet.


Celina & My


Jag & Systeryster

Förkrök

Sitter hemma hos Calle med Stephanie, Calle & Filip och förkrökar lite. Vi ska snart bege oss mot Slagt och festa loss ordentligt. CHANG OUT!!

Off we go!

Så , nu är jag helt klar. Vi ska nu hem till Calle och förfesta lite för att sedan bege oss ut. Ha det super trevligt ikväll allihopa!


Svarta tippar


Hiss eller diss?

Nu måste jag in i duschen och börja göra mig iordning, gästerna kommer om 40 min. Panik! Och jag är fortfarande riktigt bakfull, suck.

Good girls go bad

I know your type, yeah daddy's little girl
Just take a bite, let me shake up your world
Cause just one night couldn't be so wrong,
I'm gonna make you lose control

She was so shy, Til I drove her wild

I make them good girls go bad, I make them good girls go bad
You were hanging in the corner with your five best friends
You heard that I was a trouble but you couldn't resist
I make them good girls go bad

<3

Cobra starship - Good girls go bad


Utgång ikväll

Så, då var kvällen planerad också. Det blir utgång med Systeryster och vi ska sitta och förkröka lite hemma hos mig. Mjaouw!!

Trött och sliten


Har inte rört mig långt ifrån sängen på hela dagen. Har faktiskt varit skönt att bara ta det lugnt och vila upp sig. Är inte särskilt lockande att gå utanför dörren heller eftersom att det är svinkallt och nästan mörkt redan nu. 

Jag börjar få lite smått panik inför julafton. Jag har inte köpt en enda julklapp än så det känns som att det börjar bli dags snart. Den stora frågan är väl vad man ska köpa till alla.. suck. Får ta mig in till stan imorgon och gå en runda och se om jag hittar något.

<3

Fyfan

Har inte varit såhär bakis på länge. Fyfan. Ska gå och ta ett långt varmt bad så hörs vi senare.
Ciao <3

Sjuk kväll..

Borde väl säga God Morgon bloggen eftersom att klockan är sex på morgonen, men jag kom precis hem. Har haft en riktigt annorlunda kväll så att säga, men den har varit väldigt trevlig. Var som sagt hemma hos Filip i början av kvällen och drack lite vin & några öl. Begav mig sedan hemåt och då fick jag ett samtal från Viktor som meddelade att han hämtade mig om en halvtimme för att jag skulle med på fest inne i stan. Så jag snabbade mig hem och slängde på mig smink & kläder och blev sen upphämtad av Viktor & Paul. Åkte in till stan hem till Mats där lite trevligt folk befann sig. Stannade där i princip hela kvällen fram tills klockan halv fyra då Sammy & hans kompis fick för sig att jag skulle följa med till Etage. Vi åkte in till Etage, gled rakt in och Sammy vägrade låta mig betala för mig. Efter ett antal Cosmopolitan och några shottar blev klockan fem och Etage stängde. Blev sen hemkörd av Sammy men precis när han släpper av mig ringer Viktor och säger att han kommer och hämtar upp mig så vi åkte en runda. Nu har jag precis lagt mig i sängen och tänker sova lääääääänge. Är riktigt trött och är helt full av komplimanger & alkohol (hihi).

Natti natti bloggen, hörs senare idag..
<3

Fest

Kvällen har spenderats hemma hos Filip med en massa mys. Har också tagit ett och annat glas vin. Är iallafall precis hemkommen och har snabbt fixat mig för att bli upphämtad. Ska på fest inne i stan tillsammans med Viktor & co. Hörs kanske senare ikväll annars hörs vi imorgon bloggen. :)

PUSS!


Nails

Sitter hemma hos Gustav & Nikki och har precis fått mina naglar fixade. Som det ser ut nu blir det antagligen utgång med systeryster ikväll.

Hörs senare,
ciao <3

Jullov

Har precis haft avslutning och har nu jullov, så jävla skönt! Äntligen :) Beger mig in mot stan nu för en fika. Hörs senare! Puss <3


Nostalgi


<3
åh fyfan vad jag saknar det, jag önskar att allt vore som förut.


Meet me halfway



"Can you meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be looking out, night and day
Took my heart to the limit, And this is where I'll stay
I can't go any further than this
I want you so bad, it's my only wish"


Black Eyed Peas - Meet me halfway


Ny design

Så .. Slängde ihop en ny design till bloggen eftersom att jag var extremt uttråkad..

Vad tycks? :)

Bildregn (typ..)


Tog ett glas vin på lilla torg


Var VIP gäst på Joe Labero, resulterade också i en autograf på bröstet - hahahaha.


Maria tatuerade sig - Trust in life.


Jag, Maria & Ragna förfestade hemma hos Ragna för att sedan bege oss till HIPP.


Maria fyllde år och i födelsedagspresent fick hon en åktur i en Hummer. Just för att hon älskar Hummer bilar :)


Jag & Josefin i hummern.


Ragna, Jag & Josefin


Vi firade Maria hemma hos henne! Party people in the house.


Vi gick Luciatåg på ett äldreboende och förenade våra falska stämmor. Vackert..


Och det har blivit kallare ute. Dock är det en massa snö överallt nu, blä..


Har varit hemma hos Karro & Yusuf och lilla Noah. Som inte längre är så liten. Har också lärt mig alla verser till "tänk om jag hade en liten liten apa"

Har varit dålig med att använda kameran. Stephanie tog sin frisörexamen i fredes och det firade vi först på TGI Fridays och senare på Hipp. Ska bättra mig med kameran och framförallt uppdateringar eftersom att alla klagar på att jag är så dålig på att uppdatera ;) .

53 veckor?

Vaknade imorse till orden "tror inte det är någon bra idé att köra till skolan när det är så mycket snö, mycket bättre att du ligger kvar här i sängen" och "jag älskar dig". Jag började alltså dagen lycklig. Var i skolan klockan halv elva och hade ingenting att göra så satt verkligen bara av tiden idag. Vid halv två fick jag nog och begav mig mot Annestad. Först hemma hos Maria och sen hemma hos Karro. Mysigt. Dock raserades mitt goda humör vid halv fem. "Blir du jättesur om jag dricker bärs ikväll istället för att träffas? Vi kan väl ses imorgon?". Jomen visst, alkoholen är ju så jävla mycket viktigare än mig.

Hade också en jävla lång diskution - argumentation - tankestund - younameit med Yusuf där vi diskuterade varför vissa år har 53 veckor. Jag, smart som jag är, kom ju självklart på den korrekta slutsatsen, dock vägrar Yusuf medge att JAG hade RÄTT!!

Sitter iallafall hemma hos Filips storebror nu och väntar på att få mina naglar fixade. Har fikat lite med resterande familjen Busetto och haft det himla trevligt.

När jag är hemma kommer ett inlägg fullt med bilder från två veckor bakåt.
Puss <3

Lista

Hur har året 2009 varit för dig? överlag, underbart.
Bättre än förra året? oh yes
Har du träffat några nya vänner? absolut!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? juni-juli-augusti.
Har du flyttat under år 2009? nix
Har du hittat en ny låt som du älskar? inte bara en, en mängd olika..

Har du druckit alkohol? det kan man väl lugnt säga.
Har du rökt? jao
Har du kysst en främling? nej

KÄRLEK 2009

Hur har din kärlek varit 2009? Underbar.
Har du varit kär? Ja, och det är jag fortfarande :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja :)
Har du haft sex någon gång under året? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? nix

SORG&HÄMND 2009
Har någon i din närhet tagit självmord? tack och lov, nej.
Har någon i din släkt avlidit? ja.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? mja
Har du varit i slagsmål? haha

PERSONLIGT 2009
Har du gjort någonting du ångrar? nej.
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? haha, njae..
Har du varit ute en hel natt? för många gånger
Har du blivit tagen av polisen? hm, njaoe
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Oh yes
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? jadå

VÄNSKAP 2009
Har du träffat nya vänner?
jaa
Har du förlorat en vän? inte vad jag kan komma på..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? mja, båda ja och nej.
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej.
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du killkompisar? Ja det har jag

Lucia

Har inte uppdaterat på ett bra tag, förlåt. Men har haft rätt mycket annat att tänka på så det har helt enkelt inte blivit av.

Sitter iallafall hemma hos Maria nu och myser lite. Har ätit kycklingwok och lussekatter & pepparkaksmuffins. Mums! Kvällens Gossip girl avsnitt måste nog varit det sjukaste på länge.. haha.

Skriver lite mer sammanhängande antingen senare ikväll eller imorgon.

PUSS <3

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se