Italy day 2

Godkväll :)

Har precis kommit hem efter en heldag i skidbacken. Både jag och Oliver är helt slut och ska snart traska iväg på jakt efter en pizza.

Igårkväll gick vi runt i Aostas centrum i ungefär 45 minuter på jakt efter godis.. Tror ni vi hittade något? Nej :(. Haha. Precis när vi kommit tillbaka till hotellet så hör vår skidlärare av sig så vi gör oss iordning och blir sen upphämtade av honom. Följde med honom till en bar här i Aosta och satt och pratade lite och drack lite vin. Var hemma igen vid ett tiden och då blev det lite SATC innan vi somnade.

Gick sedan upp kvart i 8 imorse och gjorde oss iordning och gick ner och åt frukost. Mamma, syskonen och mammas väninna hämtade sedan upp oss och vi gav oss iväg mot skidbacken. Där har vi varit nu hela dagen och jag måste säga att det har gått jävligt bra. Har inte trillat en enda gång (peppar peppar.. ) och har faktiskt fått in tekniken nu, haha.

Imorgon blir det inte skidåkande utan vi ska iväg till Schweiz och bada i varma källor! Men på torsdag blir det skidor igen och sen på fredag tar vi oss till Milano för shopping, mjaouw!

Nej, nu ska vi iväg och äta, hörs kanske senare ikväll  - annars imorgon :)







Kommentarer

Lämna en kommentar här, tack!

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

Din mailadress? (syns enbart för mig)

Adressen till din blogg?

Din kommentar?

Trackback

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se