Helgen

Då sitter man i skolan igen efter en helt underbar helg. Efter skolan i fredes åkte jag till jobb och jobbade fram till nio, begav mig sen hem till Julia i Västra hamnen där resten av ligan befann sig. Gjorde oss iordning och förkrökade en hel del innan vi begav oss till Hipp. Hade en sjukt trevlig kväll och man mådde verkligen som man förtjänade när man blev väckt i lördes.
Blev inringd till jobb 13-17 i lördes och efter det ringde jag Jessica och berättade för henne att vi skulle ut. Gjorde oss iordning hemma hos mig och åkte sedan hem till Roob för att förfesta lite. Vid tolv begav vi oss till Slagt. Hade en sjuuukt trevlig kväll (med betoning på sjuk) och Jessica lyckades nog bli fullast på Slagt haha. Gick och käkade efter det och sen tog jag taxi hem för att sova fyra timmar och sen gå upp och jobba igen, woho. 08-15 blev det i lördes och efter det hämtade jag upp Jessica. Begav oss hem till mig för att mysa lite innan det blev bakismat deluxe - pizza. Påväg hem hittade vi en skadeskjuten duva som vi tog hand om, usch usch usch. Vila i frid!
Följde även med henne och röstade, fyfan vad det känns surt att inte få rösta - men i nästa val då jävlar. Ett inlägg om valet tar vi senare.
Efter röstningen blev det lite valvaka i min säng och vid halv tio begav jag mig hem till Rogge.
Som sagt, en mycket fin helg har det varit och nästa helg ska bli minst lika fin (om inte finare).
Hörs lite senare, puss puss!

Godmorgon!

Sitter i skolan och har Engelska B just nu. Eftersom att jag var i Magaluf förra veckan så är detta min första lektion för terminen - och jag har just insett hur sorgligt dålig engelska min lärare pratar. Jag menar, come on? Engelska B ska vara en fortsättning på grundkursen men hur fan ska man kunna lära sig något av någon som pratar svengelska med grov skånsk dialekt? Jodu..
Nej, hörs senare.
Puss

Fridays

Kom precis hem efter en trevlig kväll på Fridays. Satt först med Rogge & Alex och fick sedan tillökning av Jessica och hennes arbetskamrat. Mycket trevligt må jag säga. Tänkte även sola på vägen hem men det gick inte så jävla bra, Sun 24/7 antar man ju rent namnmässigt att de har öppet 24/7, jo tjosan - dom stängde tydligen klockan nio så det gick inte så bra. Får ta det en annan dag helt enkelt. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, ska faktiskt försöka ta mig till skolan imorgon - mår mycket bättre. Efter skolan blir det jobb till 22 sen utgång för att fira Julia som fyllt 18, grattis tjejen! Men vi hörs väl imorgon =)


Sov så gott!
Puss puss

Sjuk

Har spenderat de tre senaste dygnen i sängen med feber&hosta, sådär lagom kul. Först idag har jag varit uppe på benen ordentligt och har även rökt min tredje cigarett på tre dagar - sinnes! Rökte inte överhuvudtaget i tisdes, två cigaretter igår och en cigarett hittils idag - sensation för att vara jag, mhm.
Kom hem från Magaluf i fredes och hann inte mer än hem om innan jag körde iväg till Maria och träffade henne. Var hemma vid åtta och då kom Jessica hem till mig och vi fick senare sällskap av Patrik. Jag var extremt depp och tyckte inte alls att livet var särskilt roligt, men jag överlevde. Blev sen väckt vid halv 9 på lördagen av att Sandra från jobb ringer och frågar: Är du i Sverige? Ska du komma in och jobba? Samtalet slutar iallfall med att jag går med på att komma in och jobba. Jobbar 12-20 och beger mig sedan hem för att göra mig iordning. Åker in till Limhamn och möter upp Jessica på en fest hos hennes killkompis och vid tolv beger vi oss till Slagt. Var en mycket trevlig NYKTER kväll för min del och vid kvart i fem var vi hemma igen, så var bara att byta om och tvätta bort sminket och köra till jobb för att jobba 06-15, woho. Söndagen spenderades sen en stund hemma hos Maria och sen körde jag till Nicoles jobb vid 8 för att träffa henne och prata lite.
Roligare än så har mitt liv inte varit sen Magaluf, eller jo - var i skolan i Måndes och jobbade sen på kvällen. Tisdes vaknade jag somsagt med feber och kunde i princip inte röra mig så sen dess har det inte hänt mycket. Ska dock in en runda till stan ikväll för att hämta upp lite saker och träffa Pezz och fira att hon och Marcus gått och blivit med lägenhet. Woho!

En bild från i lördes innan Slagt.

Hörs senare/imorgon/någon annan dag. :)

Bildbomb från Magaluf!

Transfern från flygplatsen till hotellet.
Glad (full) tjej inne på Originalet.
Dosse, Jag & Simpa.
Systeryster
Förfest med piteågänget!
Hela gänget inne på Originalet
Steph agerade bartender inne på Originalet

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se