Sitter och spelar kort med Filip,

178c63fcfb5bf6e454b390c89114d900.png

Kolla varifrån!

Sitter och spelar kort med Filip, Karro och Yusuf. Ska spela nu ett tag sen ska vi se om vi hittar någon bra film. Hörs sen, puss!


Intresseklubben antecknar..

Hej =) Sconesen till frukosten blev hur goda som helst. Sen dess har vi bara tagit det lugnt men också hunnit med ett snöbollskrig. Nu sitter vi och funderar över vad vi ska äta ikväll, lutar åt fläskfilé och bakpotatis. Mer intressant än så blir inte detta inlägget eftersom jag inte har mer att skriva just nu.

Vi hörs senare,
Puss

Godmorgon :) har sovit riktigt got

17e41179942732ed5ad5313921343ced.png

Kolla varifrån!

Godmorgon :) har sovit riktigt gott i natt och gick upp för en liten stund sedan. Nu ska jag och Karro baka scones till frukost. Hörs senare :) puss


30 Januari

Godkväll!

Har inte blivit någon uppdatering på hela dagen då jag inte haft tillgång till någon dator. Hade laddaren till min Mac hemma och Filips dator har inte funkat så ja..

Har iallafall tagit det lugnt hela dagen och även varit uppe och ätit middag hemma hos Filips pappa. Rostbiff med hasselbackspotatis och bearnaisesås - riktigt gott!

Nu ska vi iallafall kolla film och mysa, så vi hörs imorgon helt enkelt.
Puss!

Snökaos

Blev en heldel kaffe och kortspelande hemma hos Celina. I cirka tre timmar spelade vi stress, poker, sexiga dam och bluff och sen kom Maria och Max och då blev det Kotte för hela slanten. När jag skulle köra hem till Filip märkte jag att det hade snöat en hel del och var full storm ute så var en aning obehagligt att köra. Höll dessutom på att köra fast precis utanför Filip.

Nu sitter vi iallafall hemma hos Filip och ska antagligen dricka lite här ikväll. Blir inte mer uppdatering ikväll utan vi hörs imorgon folket =)

Puss :)!

Hemma hos Celina

Blev inte att jag följde med Bullen till tatueraren eftersom att dom redan är tre stycken som ska med. Så när Celina frågade om vi skulle hitta på något så åkte jag och hämtade upp henne och nu är vi hemma hos henne. Nu sitter vi iallafall och lyssnar på Eminem, dricker kaffe, röker och snackar skit. Har även kollat på en hel del skor och mina älsklingar från Steve Madden är nersatta på rea så blir att försöka övertala mamma ikväll om att beställa hem dem.

Nu ska jag återgå till att vara social, hörs senare!
Puss

Fotolektion

Sitter på fotolektionen nu - sista lektionen för dagen. Lär väl sluta om en sådär tjugo minuter och sen ska jag möta upp Bullen & Filip för att följa med Bullen när han ska tatuera sig. "Only God can forgive us" ska han tatuera in på bröstet.

Kvällens planer är lite oklara, antingen ska vi äta middag hemma hos Filip ett par stycken eller så ska jag följa med systeryster ut. Är inte särskilt taggad på någonting utav det men det lär väl bli bättre ju närmare kvällen man kommer.

Hörs senare,
Puss

Lyx vs Budget


Cha Cha!

Jag gästbloggar, det är eldiinbooi. Jag sitter i skolan med Erica och ninuubooi. Vi har inget spec för oss. Vi har presic varit nere och rökt.. Cha cha!

booininubooi

Trött

Så, sitter i skolan nu. För tillfället sitter vi och läser igenom de olika gruppernas resebilagor och ska sedan ge feedback på dessa. Är extremt trött och smått irriterad och vill bara gå och lägga mig igen. Det braiga humöret som jag hade igår är long gone, fuck.

Iallafall, en bild på mina uppslag till detta projektet kommer här. Vi hörs senare!
Puss

Suck, har självklart försovit mig.

0d3d30622bb88b017f5132bf0949162e.png

Kolla varifrån!

Suck, har självklart försovit mig. Var totalt omöjligt att stiga upp ur sängen innan nio. Hörs sen, puss!


Läggdags


Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och försöka sova lite. Ska försöka gå upp vid åtta så jag slipper stressa men lär väl inte vara uppe ur sängen förrens strax efter nio, suck. Börjar iallafall skolan klockan tio och bör åka hemifrån senast tjugo i tio.. Vilket ilands problem, eller hur? *host*

Morgondagen bjuder iallafall på skola till klockan ett ungefär och sen ska jag följa med Bullen när han ska tatuera sig. På kvällen blir det antingen middag eller utgång - får se lite helt enkelt. Mer om det imorgon i vilket fall som helst!

Puss

03.28

Eftersom att jag inte kan sova så har jag under dom senaste timmarna ägnat mig åt att dreggla över skor hos Steve Madden, känna åtrå till en mängd olika väskor och önskat att jag var miljonär minst en hundra gånger. Suck. Ett kollage bara för att. Enjoy!

Samma nätter väntar alla..

"Du vet att du har dig själv att skylla,
Du har vetat det varenda fylla.
Varje gång du skakat hem
Och längtat efter mig igen"

Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla

fjortontusen sjuhundratjugofem kronor..

Om det är någon som har lust att lägga ut 14.725 kr så tar jag tacksamt emot dessa för att investera i denna Prada väskan. Skorna hade inte heller suttit fel, lite mer min prisklass också om man säger så haha. Kärlek helt enkelt.

Gucci S/S 10

Är hemma från Maria nu och har ägnat en bra stund åt att kolla runt lite på nätet. Fastnade starkt för Guccis Spring/Summer kollektion och hade inte sagt nej till att ha det mesta hängandes i garderoben. Ju fler vår och sommar kollektioner man kollar på desto mer längtar man efter sommaren och värmen. För jävla trött på all snö och kylan hela tiden. Nej, ge mig sommar och guccis kollektion - tack!

Mina personliga favoriter

Hemmakväll


Har precis varit på hemmakväll med Maria och köpt en massa godis, mums! Har även lekt rallyförare då jag har absolut noll fäste på vägen med mina sommardäck haha.

Nu sitter vi iallafall i soffan med varsin dator och lyssnar på musik.

Puss

@ Maria

Sitter hemma hos Maria nu och snackar skit och ska snart dra med henne ut i kylan för en ciggeligg. Blir lite mys ikväll, ska antagligen iväg och köpa godis om en liten stund.

Uppdaterar mer när jag är hemma igen
Puss

Följa John

Nu ligger jag hemma i sängen och myser med Noah. Han har lekt följa John med mig ända sedan det att jag kom innanför dörren, lite sådär smått jobbigt att ha honom springandes vid fötterna, höll på att trilla ett par gånger faktiskt. Har precis badat i sådär en timme och försökt traggla mig igenom den boken vi fått i uppgift att läsa av vår svensklärare. Kung Oidipus - en tråkigare bok får man fan leta efter.. Gav upp efter 30 sidor och la mig i sängen med datorn istället haha.

Slutade skolan vid halv tre och då åkte jag hem till Filip. Fikade lite snabbt med Gustav & Margit sen plockade jag ihop mina grejer och körde till Stephanie. Blev en promenix till Expert med henne och Christoffer och efter det rörde jag mig hemåt.

Nu ligger jag hemma i sängen och myser med Noah. Han har lekt följa John med mig ända sedan det att jag kom innanför dörren, lite sådär smått jobbigt att ha honom springandes vid fötterna, höll på att trilla ett par gånger faktiskt. Har precis badat i sådär en timme och försökt traggla mig igenom den boken vi fått i uppgift att läsa av vår svensklärare. Kung Oidipus - en tråkigare bok får man fan leta efter.. Gav upp efter 30 sidor och la mig i sängen med datorn istället haha.

Nu ska jag äta, hörs lite senare!
Puss

Nostalgitripp

Hallå =)
Nu sitter jag i skolan och har genomgång på mattediagnosen vi hade precis. Inte det roligaste precis, men får genomlida det på bästa sätt.

Vaknade vid halv 10 imorse och gick upp och gjorde mig iordning. Åkte till min gamla skola Sundsbroskolan och hälsade på, och det var lite blandade känslor faktiskt. Var jätte kul att träffa alla gamla lärare och blev även en fika med Liz som jobbar i cafet på Sundsbro. Dock så kändes det så himla fel att gå i korridorerna igen och se alla gamla klassrum osv.

Hörs lite senare, nu ska jag fortsätta lyssna på genomgången :)
Puss

Snögumman Rut

Nu är vi tillbaka inne i värmen efter två timmar ute i snön. Vi lyckades iallafall få ihop en styck snögumma efter många om och men, fick improvisera lite helt enkelt. Vi döpte henne till Rut, men hon kallas Road House. (för mkt Family guy på sistonde..). Nu ska vi snart krypa ner i sängen och sova, jag börjar i och för sig inte förrens 12 imorgon så har lite sovmorgon.

Hörs imorgon, Godnatt!

Rut - a.k.a Road House


Jag & Rut


Puss  =)

Suck..

Har varit världens sämsta på att uppdatera bloggen nu ett bra tag. Har haft tankarna på andra håll och liksom inte alls haft lust för att skriva någonting, men nu är det bättre igen!

Sitter iallfalla hemma hos Filip och har precis varit ute och skottat & haft snöbollskrig. Ska tvinga ut honom nu och bygga en snögubbe då han lovat mig det sen första gången det var snö denna vintern, hihi. Har varit full jävla snöstorm här i Malmö idag, varit hemskt bara att gå utanför dörren..

Har en extrem längtan tillbaka till Aosta nu när man ser all snö överallt. Åh, vill verkligen tillbaka. Ska iallafall åka skidor på skolans friluftsdag den 10 februari, ska bli riktigt kul.

Nu ska vi ut i snön igen, ska försöka ta en massa bilder nu utan att förstöra kameran.. Är ju inte den smidigaste i hela världen, vilket Filip påpekar rätt ofta.. host.. lalala.

Puss!

Åh vad jag saknar detta..

Justin Nozuka




"She loves him more, he loves her more
Seems like they aint ever let each other go
Laughing and kissin'
It's a match made in heaven
Behind the rings on their fingers
Imprints the ink deep in the inner
That has stained their souls together now
Stained 'soul mates' forever now
Seems like they've made it to the other side
Where the grass is greener and the sky is always blue
And it goes on forever and ever"

Förlåt

Ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering men har varken haft tid eller ork till att blogga. Har dessutom varit sjuk större delen av veckan så har mest legat i sängen och tagit det lugnt. Sitter i skolan nu och har matte och slutar denna lektionen alldeles strax. Efter detta har jag lunch och sen en kort Foto A lektion. Uppdaterar inte mer i skolan idag men såfort jag kommer hem till Filip slänger jag in ett inlägg med bilder från Calles fest i lördes.

Puss

Sitter på espressohouse med karro

0-7e56944107a99106890883f19cca4432.png

Kolla varifrån!

Sitter på espressohouse med karro och nikki nu. Ska snart ta bussen till överraskningsfesten :). Puss


Godnatt!

Nu ligger jag och Filip i sängen hemma hos mig och ska snart sova. Filmen vi kollade ikväll var Nyckeln till frihet och den var faktiskt rätt bra.

Imorgon är det full rulle för vi ska hinna med både det ena och det andra. Måste fixa klart Calles present bland annat och sen är det ju överraskningsfesten klockan fyra. Dock ska jag gå i stan med Karro och uppehålla Nikki redan klockan ett, för det är ju Nikkis överraskningsfest.

Hörs imorgon,
Puss

In the studio

Hej :) Sitter hemma hos Filip nu och vi har precis ätit. Blev hamburgare idag, men snart är det dags att sätta igång hårdträningen inför sommaren. (Höhö) Ikväll ska vi kolla film tillsammans med Gustav & Nikki, Filip är ju fortfarande sjuk så blir att ta det lugnt ikväll. Förhoppningsvis är han frisk till imorgon då det först är överraskningsfest och senare Calles 20 års fest på kvällen.

Hade Foto A sista lektionen idag i skolan och just idag så var vi i studion och provade lite olika ljussättningar osv. Jag, Marcel, Yohänna och Peter roade oss rätt bra. "Oh yeah, act like a tiger" "I'm SUPERMAN" and so on.

Här kommer iallafall ett smakprov på dagens bilder, enjoy:)







Paperplanes



Pirate skulls and bones
Sticks and stones and weed and bombs
Running when we hit 'em
Lethal poison for the system

Pirate skulls and bones
Sticks and stones and weed and bombs
Running when we hit 'em
Lethal poison for the system


Suck, känner inte alls för att räk

74b2d082f260f9fc194a0fc1cf6a9f50.png

Kolla varifrån!

Suck, känner inte alls för att räkna matte utan hade hellre gått och lagt mig. Tacka gud för musik..


15 Januari


Bilder från Milano

Godmorgon bloggen.

Jag och Filip sov hemma hos mig i natt och vaknade vid tjugo i 9 imorse. Gjorde oss iordning sen körde jag honom till AF innan jag fortsatte till skolan. Har matte nu - läraren står och bablar på om en massa linjära funktioner, veriabler osv.

Sitter och lyssnar på Gary Go och jag har verkligen fastnat för hans musik. Gillar både hans röst, hans musik och texterna. Mjaouw.

Ikväll blir det antagligen filmtittande med lite folk och imorgon är det Calles 20 års fest. Men med min vanliga tur lär jag väl bli sjuk tills imorgon, suck.. =/

Nej, bjuder på lite bilder från Milano som jag glömt visa :)
Puss











Och en bild från flygresan hem :)

Hos Karro & Yusuf

Sitter hemma hos Karro och Yusuf nu tillsammans med Filip och hans mamma. Har varit här sen klockan sex och Karro bjöd på Korvstroganoff till middag. Noah har fått agera fotomodell och har även jagat mig och kameran runt halva lägenheten, haha. Nu ska vi snart hem till Filip och hämta lite saker och sen hem till mig för att sova.

Här kommer ett par bilder på Noah :)






Puss!

Mobilblogg

0938f1ad5ef1e77c382cfb5c86aed0c6.png

Kolla varifrån!

 

Har matte nu och tänkte prova om det funkar att mobilblogga :).

 


Whatever happened to me?



Gotta look myself in the eye
And say it’s gonna be alright
Maybe everything won’t be alright
All the time
I’ve gotta take these chances where they are
It’s gonna be alright
I’ve gotta see things for what they are
At the time

Lost with no place to begin
I’ll slowly adjust to the sun just face I’m in

Whatever happened to the list
of things I wanted to be
Whatever happened to you
Whatever happened to me


13.18

Sitter i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja. Har inte gjort något produktivt överhuvudtaget i skolan idag och lär väl inte göra det under den sista timmen heller. Har inga direkta planer inför dagen mer än att jag ska hem till Filip efter skolan.

Ska fortsätta skissa lite på mitt och Marias projekt nu. Har en massa ideér i huvudet, ska bara få ner det på skärmen också. Tiden börjar rinna ut nu så blir till att verkligen ta tag i saker och ting nu :)

Hörs lite senare,
Puss

Question


14 Januari



God morgon =)

Godmorgon bloggen :) Blev ingen uppdatering igår då jag inte hann när jag väl satt vid datorn. Var iallafall i stan igår och fikade med Stephanie, Calle och Filip, Mysigt! Stötte också på Patric och Pascal som ska in i lumpen snart.

Nu sitter jag iallafall i skolan och letar efter någon att intervjua som har varit på semester i ett engelsktalande land. Slutar vid halv 3 och då ska jag hem till Filip igen. Stackaren är sjuk igen =/

Nu sitter vi iallafall och diskuterar hur vår resebilaga ska se ut.
Hörs senare =)
Puss

God natt!

Ligger i sängen hemma hos Filip och ska sova strax. Har haft en mysig dag här hos Filip och var även iväg en runda och träffade Maria.

Imorgon är det skola från 10 till 3 sen ska jag möta upp Steph, Calle och Filip i stan för en fika :)
Hörs imorgon,
Puss

Facebook


Inte första gången man får en massa skumma mejl på Facebook från diverse personer..

Bildregn från Italien 3/1 - 10/1 <3


I Vip-loungen på Kastrup innan flygresan till Milano :).


Utanför äggliften upp till Pila.




Uppe i Pila :)




I Liften med Lillebror :)


Vår skidlärare Didiere på puben i Aosta.




Puben


Utanför hotellet i Aosta i väntan på mamma och syskonen.











































Puss <3

Back to reality

Följ min blogg med bloglovin

Hallå bloggen. Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft varken ork eller tid att sitta vid en dator. Hemfärden från Milano gick jätte bra och flygresan var inga problem för min del. Dock har jag fortfarande riktigt ont i mitt vänsteröra så får nog gå och kolla upp det någon dag.

Kom iallafall hem vid fyra tiden i Söndags och var bara hemma om för att slänga in väskorna på rummet. Åkte sedan till Maria för lite mys och en massa snack. Vid halv sju åkte jag hem till Filip och sov även där. Blev ingen skola för mig igår utan jag vaknade inte förrens klockan 2.. Behövde verkligen sova ut.

Nu sitter jag i skolan och ska ha matte om några minuter.. Har ingen lust överhuvudtaget att vara i skolan men får väl ta mig igenom dagen på bästa sätt. När jag slutar ska jag hem till Filip och sen antagligen träffa Maria en stund ikväll.

Lägger in ett inlägg med en massa bilder från Italien lite senare :)
Puss

Wonderful

"The person that you were has died
You’ve lost the sparkle in your eyes
You fell for life - into its traps
Now you wanna bridge the gaps
Now you wanna bridge the gaps
Now you want that person back

And all your ammunition’s gone
Run out of fuel to carry on
You don’t know what you wanna do
Cause what you want does not want you
If what you want does not want you
And you’ve got no pull to pull you through

Say “I am”
Say “I am”
Say “I am wonderful"



Gary Go - Wonderful <3

Milano

Sitter nere i lobbyn på hotellet nu här i Milano och det är världens långsammaste j*vla internet jag fått tag på. Helt värdelöst.. Tog mig ungefär 10 minuter att komma in på blogg.se och ja, en tio minuter att komma in på msn.

Bilfärden från Aosta hit gick iallafall bra och vi var här vid halv 2 någongång. Vi gick sedan och åt och jag & mamma delade en flaska vin, mysigt! Nu under kvällen har vi bara tagit det lugnt på hotellrummet och ska fortsätta så resten av kvällen. Både jag och de andra är helt slut så blir till att vila upp sig inför shoppingen imorgon :).

Pratade med Maria i telefon innan och från ingenstans så spelar de Eminem på radion! Så två nördar, en i Sverige och en i Italien, satt och sjöng med och skrattade.

Nu har jag verkligen hemlängtan, det regnar här och är allmänt tråkigt väder. Ska regna ända tills på söndag morgon - kul?!

Omöjligt att ladda upp bilder så ni får klara er utan det tills på söndag =( När jag kommer hem blir det ett inlägg med en massa olika bilder från resan!

Ha det bra sålänge, Puss!

Goodbye Aosta..

Nu har vi ätit sista hotellfrukosten här i Aosta och har packat ihop allting. Om en halvtimme kommer Mamma och då bär det av mot Milano. Jag kommer sakna denna stad, det kommer jag verkligen..

Förhoppningsvis har vi internet även i Milano så jag kan uppdatera bloggen, annars hörs vi på söndag då jag är hemma.

Puss

Italy day 4

Hej :) Blev som sagt upphämtade av mamma och syskonen vid 12 och vi begav oss sen upp till Pila. Gick riktigt bra i skidbacken idag och jag kommer verkligen att sakna detta, kändes nästan lite sorgligt när vi tog äggliften ner från Pila. Vi blev iallafall lämnade på hotellet vid halv 6 och sen dess har vi bara tagit det lugnt, kollat Paradise hotel och vi gick också iväg en runda till vår kära pizzeria. Blev en Margarita för mig och en Calzone för Oliver.

Nu har vi också packat ihop allting för imorgon bär det av mot Milano vid 10 tiden. Ska försöka tvinga med Oliver ut på en sista promenad i Aosta innan vi går och lägger oss. Min crush on Aosta har inte direkt blivit mindre, åh..

Har pratat med både Maria och Filip i telefon idag, Mamma lär inte bli glad över telefonräkningen sen när den kommer.. Känns jobbigt att vara så långt borta när man egentligen bara vill vara så nära, men på söndag är det back to normal.

Puss

Gårkvällen

Hallå bloggen :)
Sitter på hotellrummet nu och har precis vaknat. Hade en riktigt kul kväll igår faktiskt! Vi var först på samma pub som vi var på i måndags och där satt vi och drack lite blandat. Vodka, Orange juice and fragola, himla gott. Efter det åkte vi till discot och det var lite annorlunda mot Malmö om man säger så. Det var ett liveband som spelade, mycket människor och himla trevliga människor faktiskt. Vi var väl hemma vid tre tiden och då däckade både jag och Oliver direkt.

Vi missade iallafall frukosten precis så mamma och syskonen får ta med sig varsin macka till oss, haha. Idag är det som sagt sista dagen i skidbacken, lite sorgligt. Vill inte alls åka härifrån imorgon men vad ska man göra.. Mamma har iallafall lovat att vi ska åka hit snart igen, hihi.

Nu ska jag börja klä på mig underställ och det hela så vi hörs senare idag, ska ta med kameran idag så förhoppningsvis blir det lite bilder också.

Ha det så bra :) Puss

Done

Så, nu är jag klar och sitter bara och väntar på att Didier ska komma. Har spelat en runda skipboo med Oliver precis och jag vann ju som vanligt, haha. Vi har spelat rätt många rundor nu sen i söndags och jag har vunnit alla, tycker lite synd om Oliver faktiskt. Är sjukt taggad inför ikväll, dels för att jag verkligen har ett sug efter att festa och dels för att jag är så jävla glad över mitt och Marias projekt. Lycka!

Imorgon ska vi upp till skidbacken igen men det blir inte förrens vid 12, ska bli skönt att få sova lite längre faktiskt. Nej, nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg sen ska vi öppna första ölen för kvällen.

Vi hörs imorgon :)
Puss

HAPPINESS!!

Åh vad jag är lycklig just nu. Pratade precis med Maria i telefon och hon berättade något helt otroligt. Mitt och hennes projekt har påbörjats och vi har fått klartecken, detta är något helt otroligt. Verkligen "A dream come true" för oss båda. Vänta bara.. Ni kommer älska vad vi skapar :D

At the Hotel room

Sitter på hotellrummet nu och laddar inför ikväll med Oliver. Idag har vi varit och badat i varma källor i Schweiz. Det var verkligen helt underbart mysigt, dock fick jag inte bilder från det då jag inte ville ta med kameran till vattnet. Vi var tillbaka i Aosta vid fem tiden och har sen strosat runt i staden lite. Detta är verkligen en helt otroligt mysig stad, den är vacker helt enkelt.

Klockan elva kommer Didiere (vår skidlärare) och hämtar upp oss och sen ska vi ut med honom. Blir nog roligt :) Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran också, hihi.

Bjuder på lite bilder från idag, Puss

Jag utanför ingången till Varma källorna :)

Lillasyster & Jag :)


Lillebror & Jag :)


Detta var vad man såg under bilfärden från Aosta till Schweiz..


Aosta <3



Italy day 3

Nu sitter vi färdiga på hotellrummet och har precis varit nere och ätit frukost. Mamma och de andra kommer om 3 minuter så vi får nog springa ner nu. Hörs senare idag :)

Puss

I'm in love with Aosta

Jag och Oliver gav oss ut på jakt efter pizza och hittade en mysig liten pizzeria precis vid hotellet. Tog med den hem till hotellet och måste säga att ingenting slår en äkta italiensk pizza. Och idag hittade vi även godis, I'm in heaven.

Nu har vi legat och kollat sex and the city i mängder och när vi stod ute på balkongen och rökte precis slog det mig.. Jag tror jag har en crush på staden Aosta. En mysigare stad får man nog leta efter.. Känner mig verkligen hemma här på något konstigt sätt.. Det sorgliga är att det är slut redan på fredag, då lämnar vi Aosta för Milano och sen på söndag är det back to reality med Malmö och skola..

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta kolla på Sex and the city, boxen fick ju trots allt följa med på denna resa. Imorgon klockan tio blir vi hämtade och då ska vi till Schweiz och bada i varma källor. På kvällen ska vår skidlärare ta med oss ut först någon pub och sedan något disco. Blir nog trevligt :)

Sov gott allihopa, och dröm sött.
Puss


Italy day 2

Godkväll :)

Har precis kommit hem efter en heldag i skidbacken. Både jag och Oliver är helt slut och ska snart traska iväg på jakt efter en pizza.

Igårkväll gick vi runt i Aostas centrum i ungefär 45 minuter på jakt efter godis.. Tror ni vi hittade något? Nej :(. Haha. Precis när vi kommit tillbaka till hotellet så hör vår skidlärare av sig så vi gör oss iordning och blir sen upphämtade av honom. Följde med honom till en bar här i Aosta och satt och pratade lite och drack lite vin. Var hemma igen vid ett tiden och då blev det lite SATC innan vi somnade.

Gick sedan upp kvart i 8 imorse och gjorde oss iordning och gick ner och åt frukost. Mamma, syskonen och mammas väninna hämtade sedan upp oss och vi gav oss iväg mot skidbacken. Där har vi varit nu hela dagen och jag måste säga att det har gått jävligt bra. Har inte trillat en enda gång (peppar peppar.. ) och har faktiskt fått in tekniken nu, haha.

Imorgon blir det inte skidåkande utan vi ska iväg till Schweiz och bada i varma källor! Men på torsdag blir det skidor igen och sen på fredag tar vi oss till Milano för shopping, mjaouw!

Nej, nu ska vi iväg och äta, hörs kanske senare ikväll  - annars imorgon :)







Italy day 1

Hej bloggen :)

Förlåt för dålig uppdatering men internetet här på hotellet är lite sisådär.

Flygresan från Kastrup till Milano gick jätte bra och jag överlevde, haha. Vi hyrde sedan en bil och begav oss mot Aosta där vi är nu. Jag och min kusin bor på Hotell Mignon medans mamma och syskonen bor hemma hos hennes tjejkompis som bor här.

Vi blev upphämtade vid halv 11 imorse och då begav vi oss upp i skidbacken. Hade en skidlärare i två timmar idag och enligt honom så var jag en naturbegåvning. Caching! Har aldrig tidigare stått på ett par skidor - är faktiskt chockad över hur jävla kul det är!

Nu sitter jag och Oliver på hotell rummet och ska snart ta en skipboo runda och sen blir det till att kolla någon film. Uppdaterar med bilder från idag imorgon då mamma har usb sladden till kameran hos henne, bläh.

Hörs imorgon,
PUSS!


Novia lounge

Nu sitter jag i VIP-loungen på Kastrup och inväntar flyget. Det ska inte lyfta förrens klockan fyra så har lite tid att spendera i alla olika butiker som finns här. Kollade en snabbis precis när vi kom ut i avgångshallen och herregud så många snygga väskor här finns.

Min klump i magen har inte direkt blivit mindre och jag fasar inför flygresan. Men det måste gå bra helt enkelt. Nu ska jag ta något att äta och försöka lugna nerverna med ett glas vin eller två.

Puss!

Italy here I come!

Nu ska vi alldeles strax åka till flygplatsen för att sedan flyga ner till Milano. Jag hatar att flyga och har en stor klump i magen just nu, åh..

Men jag kommer att ha datorn med mig under veckan så ska försöka uppdatera med bilder och lite vad vi gör om dagarna. Men ni får ha det så bra här hemma!

Puss<3

Resfeber!!

Hallå. Har resfeber deluxe just nu och allmän panik över packningen. Har ingen aning om vad jag packat ner i väskan och har ångest över att jag kommer frysa ihjäl, bokstavligt talat. Minus 18 grader väntar och jag fryser redan, gah haha. Imorgon åker vi iallafall, Aosta here I come.

Nu ska jag fortsätta packa och försöka ordna upp saker och ting.
Puss

Off we go!

Nu har jag latat klart mig i sängen och ska sticka iväg och först hämta blåa faran och sen köra och hämta upp Stephanie. Sen beger vi oss hem till Filip för att kolla film med honom och Calle.

Hörs senare ikväll, Puss!

Bakisdag

Har verkligen inte gjort någonting vettigt idag mer än att ta ett långt bad och läsa lite. Har inte mått bra idag utan har tillbringat dagen i sängen med ett konstant illamående. Men kul hade jag igår och champagnen satte sina spår. Ikväll ska jag kolla film och mysa med en massa godis och annat gott.

Vi hörs senare!
Puss

Nyår 09/10 <3

Godmorgon. Mår som man förtjänar idag och har inte rört mig långt ifrån sängen idag. Gårdagen var jätte trevlig till en början men slutade mindre kul. Förstår inte hur man kan göra så mot en annan människa.

Dagen började med att jag vaknade vid tre och var helt övertygad om att klockan var 20 i tolv eftersom att min mobil är lite knäpp, så ringde till Maria och hon skrattade bara åt mig när jag sa att klockan var tolv haha. Duschade och packade ihop allting, och det var inte lite saker jag skulle ha med mig, och begav mig hem till Maria. Vi gjorde oss i ordning och fick oss ett och annat gott skratt och sen åkte vi hem till Max. Kom dit vid halv 7 och började laga maten, potatisgratäng - kyckling - sallad och sås, och vid halv 8 så åt vi. Vi spelade lite ölspel och hade allmänt trevligt, precis så som jag hoppades att det skulle bli. På tolvslaget gick vi ut och drack champagne, smällde raketer och hade så jävla kul! Vid ett promenerade jag och Calle hem till Neuding där kvällen fortsatte med många skratt och mycket alkohol. Vid tre skulle vi hem till Filip men han promenerade iväg med Calle istället och tyckte det var viktigare att fortsätta dricka så jag åkte hem. Tack alla för en underbar kväll, även fast den slutade i kaos.

Matilda, Maria, Johanna och Jag hemma hos Almarna.

Bengan och Calle hemma hos Max


Skål :)


Olli och Calle tappade det helt, haha.


Nyårsgänget :)


Tolvslaget!




Nicklas och halva bullen =)


Hulte, Calle & Kasper


Jag och Nicklas


Tuffy, Jag och Frida

Tack för ett minnesvärt och underbart nyår!
/Erica

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se