5 timmar...

Precis avslutat ett fem (!) timmar långt telefonsamtal med Maria, herregud säger jag bara haha.. Dedde var nog med under en - två timmar och Emma under en halvtimme. Känns som att min mobil ska tända fyr vilken sekund som helst, den är skållhet! Haha.

Tradera

Budade hem en väggdekoration på tradera för en liten
stund sen, 
fler ska det bli. Tänkte ha denna över sängen =)

Telefonkonferans

Hade en sjukt trevlig eftermiddag/kväll i stan med mammsen. Gick först en runda på triangeln för att sen röra oss upp mot lilla torg för en tidig middag på TGI Fridays. Efter det blev det en runda till inne på Hansa för att sen åka hem till lägenheten. Fick med mig en hel del fina saker hem från stan idag, bilder finns här.


Nu sitter jag och har en såkallad "telefonkonferans" (haha) med Maria och Dedde haha, har pratat i närmare två timmar nu och fler lär det väl bli, haha.

Hörs om en stund =)

Dagens shopping












Matsumoto x2

I'm inlove!

Paket

img_8071 (MMS)

Det lilla paketet haha ... Visar bilder så fort jag är hemma!


I väntan på bussen ...

img_1504 (MMS)

Står och väntar på bussen hem nu, ska inom entré och hämta ut skorna och sen blir det hem.

Klockan tre ska jag möta mamma i stan så hinner nog med lite plugg innan. Hörs sen! Puss


Late


Sitter i skolan nu och kom ju bara sådär 50 minuter försent, jävla mög haha. Hade kommit i tid om det inte var för det där med att jag satte mig på fel buss... Det roliga är att 3an kom antagligen precis bakom för när jag var påväg till bussen såg jag 3an stå vid rödljuset så jag tänkte ju inte mer på det... Efter en kvart på bussen inser jag att ah, här brukar inte 3an köra.. SUCK!

Ska iallafall sätta igång och försöka få lite gjort nu, slutar klockan tolv då jag fortfarande är lite halvförkyld och inte riktigt känner mig kapabel till att vara med på idrotten. Ska hem sen och se om det finns någon ledig tvätt tid annars blir det väl lite plugg fram tills Maria slutar, ska ju hämta ut våra skor idag. Vid tre ska jag möta upp Mamma i stan och gå och kolla lite samt äta något, har ju knappt träffat familjen sen jag flyttade så saknar ju dom allihopa.
<3

Godmorgon!

img_1894 (MMS)

Godmorgon!
Sitter på bussen påväg till skolan och märker nu att jag lyckats sätta mig på fel buss haha, herregud... Då är man trött. Ska hoppa av alldeles strax och sätta mig på rätt buss så vi hörs när jag är i skolan =) puss!


1 timme & 45 mins powerwalk.. .

Nu är jag hemma igen efter en timme och 45 minuters powerwalk tillsammans med Jessica. Hann gå en bra runda upp om triangeln och sen ner om gustav och tillbaka igen. Känns riktigt skönt att vara ute och röra på sig, ska försöka ut och gå tillsammans minst tre gånger i veckan iallafall. Bör snart krypa ner i sängen och försöka sova, ska upp till skolan imorgon och hade varit rätt bra att få lite sömn inatt.

Imorgon blir det först skola mellan tio och två sen hem om en runda och hämta ut två par skor jag beställt och sen möta upp mamma i stan.

Nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon.
Sov så gott <3

Måndag 24 Januari



Hallå =) Har precis kommit hem efter en lång dag på jobb. Blev väckt imorse av att Sandra ringde in mig så var bara att hoppa in i duschen och sen bege sig iväg till jobb. Var en relativt lugn dag idag men man blir ändå trött i huvudet, suck.

Mamma & syskonen var inne och hälsade på idag och lämnade en liten namnsdagspresent, har ju trots allt namnsdag idag. Fick en söt burk fylld med godis, tänkte visa den lite senare. Nu ska jag iallafall dra på mig träningskläderna och ut och powerwalka med Jessica så vi hörs sen när jag är hemma igen.

Take care :)

Powerwalk

Har precis varit ute och powerwalkat tillsammans med Jessica här runt Värnhem. Riktigt perfekt väder att vara ute och gå i idag, varken för varmt eller för kallt. Har parkerat i soffan nu och funderar på att ta ett långt varmt bad med en ansiktsmask och ha lite egentid.

Såg precis att jag har studiedag imorgon vilket jag absolut inte har något emot, blir nog en runda på stan istället.

Take care <3

Längesen




Petter ft. Veronica Maggio - Längesen

"En kärlek så varm utan den vilket öde, Från vinter till vår, Sen sommar till höst, Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst, Hjärtan som slår, Vi står där vi stod, Minns det som igår, Första gången du log, Som om jag snubblade pladask, På marken och bara dog Varje gång är som den första gång vi sågs, Även om det är över nu Allting har förändratas men du finns kvar, Allt var svävande men nu så ser jag klart"

Details







Har finbesök av Emma och Maria..

img_3560 (MMS)

Har finbesök av Emma och Maria.  Har lagat mat och sitter nu och kollar på The other guys, rätt bra film faktiskt. Hörs kanske sen =) puss!


Hem till Jessica !

img_3877 (MMS)

Nu sticker jag hem till Jessica för middag & vin hos henne. Hörs kanske sen :)


mitt tjugohundratio..

tvåtusentio, 2lax10, tjugohundratio - detta år har gått så himla snabbt. Har hunnit med 3 resor varav en av dom var min första utlandssemester utan familjen, träffat underbara människor och sagt upp kontakten med vissa, skrattat, gråtit, kommit andra närmare, skaffat ett jobb, varit kär, fått mitt hjärta krossat, flyttat hemifrån - ja you name it. Det har varit ett väldigt händelserikt år och jag undrar bara var tiden tog vägen..

JANUARI

Jag firade in det nya året tillsammans med underbart folk och kvällen överlag var helt fantastisk. I början av Januari åkte jag, mina syskon, mammsen och min kusin till Italien för att åka skidor. Vi var i en jätte mysig stad utanför Milano som heter Aosta. Vi tillbringade också någon dag i Milano med shopping & annat. Jag byggde en Snögumma som döptes till Rut och var väldigt stolt över mitt verk, haha. I övrigt var det en väldigt "lugn" månad med mycket pojkvänsmys och fikor.


FEBRUARI


Jag gick och blev med glasögon och hade en massa trevliga utgångar i röda läppar. Besöksstatistiken gick upp rätt kraftigt och jag välkomnade en rad nya läsare. Jag bodde i princip hemma hos min dåvarande pojkvän så det blev mycket mys med honom mest hela tiden. Jag, Maria & Ragna var iväg och spelade biljard och jag och Maria snöade in på stress, kortspelet ni vet.. Med skolan var vi på Vallåsen och åkte skidor och jag och Mathilda var trogna följeslagare hela dagen.

MARS

Jag och Anna satte oss på en buss upp till Stockholm för att överraska hennes pojkvän som hade högvakts uppvisning, en resa som innehöll många skratt och absolut ingen sömn. Tror vi vandrade Stockholm runt i princip och på kvällen satte vi oss på bussen tillbaka till Malmö igen. Mars var också den månad då jag åkte till Miami, åh vad jag längtar tillbaka!


APRIL

Från Miami åkte jag och familjen på kryssningen till Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexico. Det är verkligen en helt oförglömlig resa och jag träffade människor från alla världens hörn som jag verkligen saknar idag. Vi festade loss i min hytt & på balkongen, festade loss i land, smög upp och badade mitt i natten och en massa annat. Jag fyllde även år i April och firade det med en del spårade utgångar.


MAJ

Maj månad bestod mest av fest hela tiden. Vi tillbringade helgerna på Chili och dansade loss. Hade även min 17-års fest och vi stod och dansade till 6 på morgonen. Jag och några andra fixade utsparken för dåvarande 3:orna på Mediegymnasiet och det blev en eftermiddag/kväll med fylla och jag och några andra lekledare blev kastade i kanalen haha.


JUNI


Juni innebar studentvecka och skolavslutning - dvs sommarlov. Blev en hel del solande på Bo01, var en runda i Stockholm med mamma, blev anställd på McDonalds och umgicks med underbara människor. Midsommar firades först hemma hos Danne och sen rörde vi oss vidare. Slutade med att jag och min Iphone tog ett dopp i poolen, mindre bra.


JULI

Juli månad bestod i princip enbart av jobb för min del, hade åtta lediga dagar totalt. De få lediga dagarna jag hade tillbringades på Bo01 och det hanns även med en del spårade utgångar och nån vända ner till Falsterbo under Horse Showen.


AUGUSTI

Mammsen fyllde år i Augusti och det firade hon med brakfest, jag och min kära blondin agerade servitriser slash bartenders. Var och grillade i Dalby med några från jobb och det slutade i en sjuk spontankväll med blondie, vi hann med både möllan och Barcelona och en massa annat. Det blev en hel del kvällar på lilla torg, sjuka utekvällar och jag och Jessica hade en egen liten kräftskiva i mitt uterum. Jag bokade även min resa till Magaluf!


SEPTEMBER


September började med resan till Magaluf, och den veckan innehöll verkligen allting. Fick lära mig att man inte känner en person på riktigt även fast man kan tro det, jag grät och svor och hade the best time of my life på en och samma gång. Träffade helt underbara människor, festade och solade. Resterande del av September bestod av utgång på utgång och jag och Jessica hade en massa trevliga kvällar i mitt uterum.


OKTOBER
Oktober var den månad när jag och Mathilda hade vår lilla tradition att gå till Hipp varje fredag och Slagt varje lördag, den ena utgången mer spårad än den andra. Mysiga fikor i stan och after school på fridays med vin och skitsnack var ett dagligt måste.


NOVEMBER


Jag köpte min lägenhet!! :D Har nog aldrig varit så lycklig som den dagen då jag skrev på köpekontraktet, me like! Blev ett antal rundor till ikea och xxxlutz för att kolla saker och jag hade en bada badkars period. Fick det sjukaste smset någonsin av Mathilda, hon var en aning bakfull sen dagen innan haha. Jag var också och såg Lady Gaga, en riktigt bra show faktiskt! Firade också Nicole som fyllde 18 med en trevlig fest hemma hos henne. Jag och Maria hade en sjuk kväll på Chili som slutade med Hummer limousine till efterfesten. Det började även snöa redan den 25 November och jag svor och hade mig över snön, haha.


DECEMBER

Jag flyttade hemifrån!! Känns helt sjukt att jag inte bor hemma längre men det känns riktigt bra. December innehöll många kvällar på fridays och vinmys i lägenheten. Julafton tillbringades hemma hos familjen och efter det blev det en spontanutgång som spårade rätt duktig, men roligt hade vi! Dagen innan nyår hade vi personalfest med jobb på Laserdome, spelade först laserdome och sen hade vi 5-kamp med sumobrottning, tjurridning, mission impossible osv, kvällen avslutades på ölcaféet. Nyår började hemma hos mig med middag och sen fortsatte vi till Limhamn för att förfesta. Tolvslaget firade vi på en lokalfest i Limhamn och det var en riktigt trevlig kväll! Vi fortsatte hem till mig och efterfestade och ja.. vad ska man säga? Vi festade in året på rätt sätt iallafall! Det sorgliga är att jag inte har en enda bild från nyår - glömde liksom bort kameran men vad ska man göra..
Detta var en del av mitt 2010 - har säkert missat en massa men mitt minne är som en guldfisk  kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår haha.

2010 var ett bra år men 2011 ska bli ännu bättre! Så mycket som händer i år.. Kan knappt vänta! <3

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se