Good morning!

Godmorgon allihopa! Klockan är nu halv 10 här och jag har precis ätit frukost. Det är helt sjukt så underbart det är med hotellfrukost, finns fan inget bättre haha!



Idag ska vi byta till ett annat hotell som ligger närmare Downtown så klockan tolv ska vi checka ut och röra oss ditåt. Resten av dagen ska tillbringas på olika shopping mall och köra runt och kolla på lite olika saker. Eventuellt ska vi köra förbi Coconut Groove också annars tar vi det imorgon.

Har lite bilder att visa på shoppingen igår, blev inte så mycket. Blev fem par trosor från VS, En bikini från VS och två tröjor från Express.





Nej, nu ska jag ut och lägga mig i solen. Vi hörs senare!
Puss

Miami Downtown

Klockan är nu halv elva och det har varit en härlig dag här i Miami. Vaknade tidigt imorse ju och åt frukost osv och sen fortsatte dagen vid poolen. Låg och tog det lugnt från 9 till halv 3 och gick sedan upp och duschade och gjorde iordning oss. Jag trodde inte alls att jag hade fått färg när jag låg nere vid poolen men när jag kom upp på hotellrummet såg jag att det blivit en hel del, lite lätt rödaktig nu (olja is the shit!) men det kommer lägga sig finfint tills i övermorgon - så blir att sola ryggen imorgon. Vid fyra tiden åkte vi in mot Miami Downtown och mötte upp familjen Johansson. Blev först en drink på en mysig liten pub/restaurang vid vattnet och sen blev det en liten shoppingrunda. Efter det åt vi på en spansk restaurang och sen blev det lite mer shopping och nu är vi tillbaka på hotellet. Funderar faktiskt allvarligt på att ta en liten tur till gymmet som finns här på hotellet innan jag går och lägger mig men frågan är om jag orkar..

Har varit riktigt dålig på att ta bilder idag trots att jag hade kameran med mig till Miami Downtown men ska ha den framme mer imorgon. Promise! Har iallafall en bild att bjuda på..



Nej, vi hörs imorgon allihopa - sov så gott! Eller ja, de flesta av er sover väl redan.

Puss!

Glad tjej har precis spenderat..

-1d840149b9a54b174b1cba468e7ff3b.png

Kolla varifrån!

 

Glad tjej har precis spenderat pengar inne på victorias secret och ska möta upp föräldrarna nu. Har ju träffat på familjen johansson som också är i miami så har gått en runda tillsammans med nicole och olivia. Dagen spenderades vid poolen fram till tre och sen duschade vi och gjorde oss iordning
och åkte in till till miami downtown. Det blev först en mojito innan vi gick iväg för att kolla i butiker. Nu ska vi äta något och sen bär det nog av tillbaka till hotellet. Hörs sen :) puss!

 


In Miami bitches!

Nu sitter jag i business loungen pa hotellet och bloggar. Sjalvklart sa kan man inte koppla upp sin egen dator utan maste anvanda dom som redan finns har.. Vilket betyder att jag inte kan anvanda de tre bokstaverna med en massa roliga prickar pa. Iallafall..

Vi landade i Miami igar vid halv sju och var pa hotellet vid nio tiden. Flygresan gick bra dock var den otroligt langtrakig.. 9 timmar och 40 minuter i ett flygplan ar inte allt for roligt.. Men men.

Idag ska vi val mest ligga vid poolen och ta det lugnt och aka runt och kolla lite. Vadret har ar underbart - vaaaaarme!!! hihi

Nej, nu ska vi upp och byta om till bikini och sen ner till poolen. Vi hors senare allihopa!

Puss Puss

(Filip, jag alskar dig - 10 dagar gar snabbt <3)

Har precis ätit en otroligt ..

089949580987be32d5829865e081817e.png

Kolla varifrån!

 

Har precis ätit en otroligt god hotellfrukost och står nu ute vid poolen. Puss!

 


Nu står jag på balkongen..

0-61e466b7f81abcaa42e7e8648f9b19d7.png

Kolla varifrån!

 

Nu står jag på balkongen och vi har precis varit nere och ätit. Får inte riktigt rätt på internetet - får kolla upp det imorgon helt enkelt. Ska snart gå och lägga mig så vi hörs imorgon. Puss!

 


I'm in miami bitch!

0-26483ff3881c435bf365c067108537e5.png

Kolla varifrån!

 

I'm in miami bitch! Sitter utanför flygplatsen och röker en efterlängtad cigg. Flygresan gick bra och nu väntar vi på transporten till hotellet. Klockan är halv nio här nu, är fem timmars skillnad. Och det är varmt och skönt i luften, underbart! Och filip - saknar dig redan älskling. Hörs när jag är på hotellet. Puss!

 


Nu har vi precis landat i ..

-74b852d2381dd29deee358f9193056e.png

Kolla varifrån!

 

Nu har vi precis landat i london och solen skiner. Nu är det
två timmars väntan innan planet går till miami. Puss!

 


Nu är vi på svågertorp ..

-ac010b68c7047506e7aaf6b157cdefa.png

Kolla varifrån!

 

Nu är vi på svågertorp och väntar på tåget till kastrup. Det går om 10 minuter. Puss!

 


Miami today!

Idag bär det av. Herrejävlar! Har fjärilar i magen kan man ju lugnt säga. Har haft ett par stressiga dagar nu med skola, packning och umgås med älskling. Usch, har precis följt honom halvvägs hem till sin syster och det kändes förjävligt att gå åt varsitt håll. Kommer sakna dig fruktansvärt mycket älskling! Iallafall.. Taxin kommer om en timme ungefär och sen bär det av mot kastrup. 10.40 går flyget till Heathrow, London och sen 13.30 går flyget från London till Miami! Wohoo! Jag kommer ha både dator och kamera med mig så uppdatering blir det så ofta som möjligt.

Nej, nu ska jag stressa ner det sista i resväskan och sen klä på mig. Ha det så bra här i Sverige tills vi hörs igen :D förmodligen i London.

PUSSS!

Still sick.

Dålig uppdatering, jag vet.. Förlåt!

Men har varit sjuk i ytterligare två dagar nu och tillbringat den mesta tiden tillsammans med älskling. Idag är jag iallafall i skolan och känner mig något bättre - dock fortfarande inte helt frisk. Suck.

Vaknade vid halv nio imorse gick upp och gjorde mig iordning sen körde jag förbi älskling och åt frukost innan jag begav mig till skolan. Nu har jag iallafall Estetisk verksamhet och slutar om 40 minuter - yey! Då ska jag möta upp älskling och Bullen på mobilia och hitta på något.

Vi hörs senare,
Puss!

Hemma om..

Har varit hemma om en sväng och hunnit både städa bilen och äta mellanmål. Nu ska jag iväg till älsklings mormor och fika där så blir inte mycket mer uppdatering just nu.

Vi hörs senare helt enkelt!
Puss på er!



I'm goin'

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för att åka
hem till älskling och dricka kaffe & mysa. Hörs senare, Puss!



Dagens..

Paljettklänning från Elise Ryan
Skor från Gian Lorenzi
Väska från Miu Miu
Ring från Roberto Cavalli
Öronhängen från Allsaints.com
Armband från Tarina Tarantino & Oasis


.


Say hey ( I love you )

Michael Franti & Spearhead - Say Hey (I love you)

The more I see the less I know, I said I'll be gone today
but I'll be back all around the way. It seems like everywhere i go,
The more I see the less I know, But i know one thing that I love you
I love you..


God natt!

Var väldigt efterlängtat att få träffa älsklingen idag. Vi myste, tog det lugnt och kollade på Weeds. Hihi =) Nu ligger jag iallafall hemma i sängen och ska strax sätta igång ett avsnitt av House (nytt beroende fram tills de nya avsnitten av Vampire Diaries släpps) och mysa ner mig i sängen. Blir antagligen ingen skola för mig imorgon då jag inte känner mig 100% frisk och det känns som prio ett att bli frisk då det bär av till Miami om 10 dagar.



Så sov gott allihopa så hörs vi imorgon!
Puss!

<3

Jag älskar dig! <3


Balkongen

Nu har Anna precis begett sig hemåt och jag har påbörjat projekt: städa rummet. Ser ut som ett bombnedslag just nu.. Hela garderoben ligger på golvet och det är ingen ordning någonstans.

Har iallafall spenderat ett par timmar på balkongen tillsammans med Anna och druckit te, snackat skit, lyssnat på musik och längtat till sommaren. Var verkligen helt underbart att sitta i solskenet men såfort solen gick i moln kände man hur kyligt det var i luften.

Nu ska jag ner och äta snabbt och sen ska jag fortsätta på mitt pågående projekt.
Vi hörs lite senare!

PUSS!




Sunshine

Sitter på balkongen i solskenet och lyssnar på Never say never och
väntar på att Anna ska komma hit. Ska dricka te och snacka skit. Mysigt!

Hörs sen, Puss!

Dagens..



Jeansshorts - Piperlime
Skjorta - A.P.C
Skor - Converse
Armband - Oasis
Ring - Kabiri

.


You found me.

The fray - You found me

Where were you, When everything was falling apart?
All my days, Were spent by the telephone
It never rang, And all I needed was a call


Never say never..

The fray - Never say never

There's some things we don't talk about, rather do without
and just hold the smile. falling in and out of love,
ashamed and proud of, together all the while

You can never say never, why we don't know when
time and time again, younger now than we were before.


Don't let me go.


Sjuk

Det är synd om mig idag. Jag är sjuk. Och det är en sådan jobbig sjuka.. Jag är halvt pigg i huvudet och vill göra någonting, men kroppen har lagt av i princip. Låter värre än en 90 årig gammal kärring som glömt inhalatorn hemma och febern gör mig lite smått yr. Jag vill bara bli frisk! Hatar att vara sjuk.. blö.

Nej, ska sluta klaga. Mår jag bättre så hörs vi lite senare annars så hörs vi imorgon.
Puss!

Dagens..

Jeans skjorta - Dorothy Perkins
Jeans - Citizens of Humanity
Skor - Gian Lorenzi
Armband - Marc By Marc Jacobs
Klocka - Nixon

.


Funny talking animals

Nu har jag precis kommit hem efter en behövlig pratstund med Anna. Gick en lång promenad nere vid havet och bara pratade. När det började duggregna gick vi hem till Anna och drack kaffe och kollade på Funny talking animals. Så händelserik har min dag varit hittils.

Känns som att min feber är tillbaka så ska gå ner och ta ett långt bad och sen bädda ner mig i sängen. Hatar att vara sjuk, finns inget värre. Och att pojkvännen inte ligger bredvid en och tar hand om en så känns det inte precis bättre heller..

Nej, vi hörs lite senare.
Puss!


Anna

Nu sticker jag iväg en sväng hem till Anna för lite tjejsnack. Behöver rensa tankarna.

Vi hörs lite senare. Puss!

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Igår var vi hemma hos mig och badade jacuzzi och chillkrökade. Riktigt mysigt att göra någonting annorlunda en fredagskväll och jag hoppas alla hade trevligt. Tyvärr tog jag inga bilder själv men vet om att Frida hade kameran med sig så ska försöka sno ett par bilder från henne. Jag hade jätte trevligt men i slutet av kvällen blev det katastrof av personliga skäl.

Har dessutom gått och blivit riktigt sjuk, it sucks.. Så blir att vila och ta det lugnt idag så jag kan bli frisk någongång. Nu ska jag bege mig ner och äta frukost och ta en shot hostmedicin. Vi hörs senare!

Puss

Hittade en bild på Niclas facebook, bjuder på den sålänge!


Home again

Nu är jag hemma från en trevlig fika & shoppingtur med Steph. Började med varsin smoothie på Redfellas och sen fortsatte vi med en liten runda i stan. Hittade lite smått och gott som jag tänkte visa lite senare. Hittade ett par jeansshorts som blir perfekta till Miami - i love it!

Nej, nu ska jag skriva färdigt min novell så vi hörs lite senare :)
puss!

Blev varsin smoothie på Redfellas.

0-12321fde046d0861f4e59f1a89b24b98.png

Kolla varifrån!

Blev varsin smoothie på Redfellas. Tog en Passionate Pineapple, otroligt god! Nu ska jag socialisera mig, hörs senare puss!


Systeryster

Nu har jag slutat och ska snart bege mig in till stan och möta upp Systeryster för en fika. Var allt för längesedan nu så ska bli skönt att träffas och prata lite bara hon och jag. Senare ska jag ta mig hemåt och städa upp ordentligt på mitt rum och sen ikväll så ska vi sitta ett par stycken hemma hos mig och bada jacuzzi och dricka lite. Mysigt!

Hörs lite senare helt enkelt :)

Puss!

Dagens..

Byxor - Vanessa Bruno
Blus - Miss Selfridge
Väska - Balenciaga
Skor - Heels.com
Öronhängen - Mawi
Ringar - Georgian Jewelry & Miss Selfridge
Armband - Miss Selfridge & Miss Selfridge

Marie och Jonas var inte hemma så

0-2a0a578f6430347b6d5f27f0e0536830.png

Kolla varifrån!

Marie och Jonas var inte hemma så åkte hem till Karro och Yusuf istället. Just nu så badar vi Noah och ska snart ut och röka. Hörs senare :) puss!


Blev inget gymmande för mig idag d

0fc054299a6ebeaded62c6a2a9e429ad.png

Kolla varifrån!

Blev inget gymmande för mig idag då jag kände mig allt för sjuk. Så ringde min personliga tränare och sköt upp det till på måndag. Nu har vi iallafall precis varit hemma hos Filips farmor och hälsat på och ska nu hem till Jonas och Marie och hälsa på. Hörs lite senare :) Puss!


13 dagar..

Idag är det 13 dagar kvar till Miami! Åh vad jag längtar!

Onsdag den 24 mars
flyger jag och familjen till Miami och spenderar ett par dagar där. På söndagen den 28 mars går vi på kryssningen som ska ta oss till Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexiko. Ser verkligen fram emot att dels få se alla dessa ställen och sen ser jag verkligen fram emot en solsemester.
På Jamaica ska vi dessutom bada med delfiner, lovely!


Dagens..

Läderbyxor - Balmain
Tröja - Wetseal
Skor - Converse
Väska - Indy C
Ring - Asos
Armband - Miss Selfridge

.

Godmorgon!

Godmorgon allihopa, hoppas ni har sovit gott!

Somnade vid tjugo över tio igår och vaknade av mig själv vid sju imorse pigg och glad. Gick upp, duschade och gjorde sen frukost till mig och Filip. Vid nio körde vi hemifrån och hann med att posta iväg lite paket och dricka kaffe innan jag var tvungen att bege mig mot skolan.

Nu sitter jag iallafall här och väntar på att läraren ska komma. Ska ha Estetisk verksamhet fram till klockan tolv och efter det är det Textkommunikation som står på schemat. Slutar klockan två och ska iväg och träffa älskling en stund innan jag ska iväg och gymma klockan fyra.

Nu kom läraren så vi hörs lite senare :)
Puss!

Onsdagsmys

Blev en lång promenad tillsammans med hjärtat där vi bland annat gick inom ica och köpte lite gott till ikväll. Var nog ute och gick en timme, duktiga är vi!

När vi kom hem nu så passade jag på att svara på lite mail och kommentarer och nu ska vi krypa ner i sängen med en massa gott och kolla på Greys Anatomy som börjar om 10 minuter.

Blir en helmysig onsdagskväll, det gillas verkligen.
Hörs kanske en gång till innan jag somnar annars hörs vi imorgon bitti :)

Puss!


Morotsstavar, gurkstavar, dippa, grapefrukt, nötter, naturgodis och isvatten. Mums!

Bloglovin'

Har skapat en ny bloglovin' ikon och tänkte bara
påminna om att ni gärna får lägga till mig där! :)

bloglovin

Snurrig

Hade totalt tagit fel på dagarna så skulle inte alls laga mat idag, utan imorgon. Så kan det bli när man har mycket i huvudet helt enkelt.

Ligger i sängen nu med älskling och ska snart ut och gå en runda. Efter det ska jag försöka ta mig i kragen och röja upp på rummet - hur det går vet man aldrig. Men känner jag mig själv rätt så lär det bli uppskjutet, haha..

Hörs lite senare helt enkelt.
Puss!

Ny kategori

Eftersom att det har börjat komma en del frågor i kommentarsfältet från personer utan blogg så skapade jag en ny kategori för att kunna svara på dessa frågorna här på bloggen. Fortsätt fråga om vad ni vill så ska jag försöka svara så gott det går :)



Puss!

Fråga



Svar:
Bilderna från Stockholmsresan är tagna med en Canon EOS 450D.

Hoppas det räckte som svar! :)


Hemma hos älskling..

Sitter hemma hos älskling nu och har precis ätit ett nyttigt mellanmål - havregrynsgröt med äpplemos. Känner mig super duktig och nyttig, hihi. Om en liten stund ska vi bege oss hem till mig för att laga mat till min familj ikväll, blir ugnsgratinerad falukorv med potatismos. Mer avancerat än så blir det inte idag iallafall, haha.

Skoldagen idag kändes också extremt onödig - det mest produktiva jag gjorde var att byta design på bloggen och facebook:a.. Produktivt javisst.

Tänkte också försöka röja undan ordentligt både på rummet och i garderoben. Hela min garderob ligger i princip på golvet och det känns ju sådär lagom fräscht.

Nej, nu ska jag vara social så vi hörs lite senare.

Puss!


Ny design..

Hade tröttnat på förra designen och dess färger så passade på att förnya mig lite. Så.. vad tycks?
(För er som inte ser någon skillnad, uppdatera sidan så ska det bli rätt!)

Vilken gillar ni bäst?

Förra designen:


Nya designen:

Dagens..

Byxor - Topshop
Tröja - Brownsfashion.com
Ring - Roberto Cavalli
Armband - Amrita Singh
Skor - Miu Miu
Väska - Miu Miu


.

Onsdag

Dålig uppdatering igår, jag vet..

Vår lärare hade ju skrivit på tavlan igår att han skulle komma 13.45 och att vi skulle jobba med våra noveller fram tills dess. När han väl kommer tillbaka då kvart i två säger han: Ja, ni kan gå hem och jobba hemifrån. Så satt i skolan igår helt i onödan, suck. Åkte hem till älskling och var där en timme och drack kaffe och myste lite. Mötte upp mamma i Limhamn vid tjugo över tre och vi gick sedan och tränade på Form och Figur i Limhamn. Har även införskaffat mig ett gymkort där nu så på torsdag ska jag dit och träffa en personligtränare och lägga upp ett träningsprogram för mig, great!

Tog det bara lugnt med hjärtegullet annars igår och jag fick honom att se på Desperate Housewives med mig, och att tillägga: Han drog på smilbanden både en och två gånger.

Idag slutar jag klockan tre och efter det ska jag inte göra något speciellt. Ska laga mat till la familia idag och sen ikväll är det Greys Anatomy - wihi.

Nu ska jag skriva på min novell så vi hörs senare,
Puss!

Dagens..

Jeans - Wetseal
Kavaj - Karen Millen
Linne - by Graham & Spencer
Skor - Karen Millen
Armband - Topshop


.

In School

Nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Stressade till skolan och möttes av "Jobba med era noveller, jag kommer 13.45" skrivet på tavlan. Kul, jätte kul verkligen. Slutar klockan tre sen ska jag iväg och träna med mamma och sen ska jag träffa älskling ikväll.

Har inte mer vettigt att skriva nu så vi hörs sen,
Puss!

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering men somnade redan vid sjutiden igårkväll med älskling i sängen. Sov tills nu så har försovit mig en aning så får skita i idrotten idag helt enkelt. Så börjar klockan tolv - härligt!

Är fortfarande helt yrvaken och har svårt för att skriva så vi hörs när jag är i skolan. Puss!

Lunch

Nu ska jag ner och äta lunch med Anna, hörs senare :) Puss!


Bildbomb!


En glad och pepp Anna på bussresan upp till Stockholm


Fina flickor anlända till Stockholm


Hittade fina lejon som vi roade oss med klockan sju på morgonen


Anna väntade med spänning på att få se Bobo


Jag njöt av solen!


Haha, var inte riktigt beredd där nej..


Fel uppvisning.. smidigt!


Hittade vårt mysiga café


Anna posade glatt


Fika i solen, myyyyysiigt!


Fördrev tiden med att ta bilder


Anna halsade varm choklad


En latte, solsken, trevligt sällskap och sveriges huvudstad - dunderkombo!


Delade på denna läckerbiten, riktigt puuuuulig!


Vi hittade rätt uppvisning!


Bobo marscherade


Anna kunde inte vänta med att pussa på Bobo, haha..


Tjusig kille!


Lycklig flickvän fick äntligen pussa och krama på sin pojkvän, gulligt :)


Vi mötte upp Hudde och gick till McDonalds.. för tredje gången


Varsin Mojito på Fridays gick ner fint!


Glada töser


Hudde var nöjd =)


Och såhär såg Bobo ut när han hade högvakt på kvällen.

Och där tog bilderna slut.. Puss!

Stockholmsresan

Impulsresan till Stockholm blev succé. Hade verkligen jätte roligt även fast bussresan både upp och ner var slitsamma. Vi kom ju iallafall fram till Stockholm tjugo över sex igårmorse och satte oss då på terminalen och åt frukost. Vid sju promenerade vi iväg och hamnade på McDonalds på hamngatan. Vid tio hade jag och Anna fått för oss att alla butiker öppnade så vi promenerade iväg mot NK och Gallerian, men nej - NK öppnade inte förrens tolv och Gallerian öppnade 11. Så blev en kaffe på nästa McDonalds och sen hann vi med en snabb shoppingrunda inne på Gallerian innan vi vandrade iväg mot Gamla stan. Bobo hade ju sagt till Anna att han skulle ha sin ceremoni vid 12 så där stod vi och spanade men kunde inte se Bobo någonstans. Det visade sig att det var den "lilla" ceremonin som var klockan tolv och Bobo skulle inte vara med förrens klockan ett. Så vi letade upp ett mysigt fik och satte oss sedan i solen och njöt. Ett var vi tillbaka framför slottet och då fick vi äntligen syn på Bobo. Anna började gråta och jag höll på att skratta ihjäl mig - att se och höra Bobo skrika Giiiiiiivaaaaaaaaaaaaaakt helt själv i typ en halv minut var ovärderligt haha. En glad flickvän fick träffa sin pojkvän en snabbis efteråt och sen promenerade jag och Anna in mot stan igen. Gick en runda och kollade i affärer och vid fyra kom Hudde in och gjorde oss sällskap. Blev en snabb middag på Mc Donalds (ja, mycket McDonalds under denna resa.. haha) och sen gick vi och satte oss på Fridays för varsin drink. Jag och Anna drack varsin Mojito och Hudde tog en öl. Vid sju följde vi Hudde tillbaka till centralen då hans sista buss till Nyköping gick då. Satte oss och spelade lite kort och sen vid åtta promenerade vi tillbaka till slottet då Bobo hade högvakt mellan 8 och 10. En glad Anna fick träffa sin pojkvän ännu en gång och säga hejdå och sen promenerade vi in mot stan. Strosade runt bland Sergelstorg, Kungsholmen och Gamla stan i ungefär en och en halv timme och sen gick vi tillbaka till Centralen. Tvättade bort sminket & borstade tänderna och sen satte vi oss och spelade kort tills vår buss gick hem.

Kändes verkligen som att vi var i Stockholm mer än en dag och vi hann verkligen med sjukt mycket. Impulsresor är det bästa och sådana får det bli fler av i fortsättningen, hihi!.

Jag lyckades dock inte sova något alls på bussresan hem då varje gång jag höll på att slumra till så antingen stannade bussen och släppte av folk eller så var det någon annan som lät, suck. Så är rätt sliten just nu men men. Vi var i Malmö fem över sju imorse och promenerade då bort till centralen och tog bussen hem till Filip. Där väntade en frukost som Pia hade förberett, tack än en gång, och en glad pojkvän. Hann både duscha, dricka kaffe, byta om och ta det lugnt innan jag och Anna körde iväg till skolan.

Nu sitter jag iallafall här och känner det som att jag hade kunnat somna när som helst. Slutar fem över tre idag och då blir det hem till älskling och vila.

Laddar upp ett inlägg med bilder från resan lite senare så vi hörs då.
Puss!



Nu sitter vi trötta och slitna på

5ed02bbaf47353e28804025121c9e7dd.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi trötta och slitna på centralen och har precis vinkat av hudde. Blev en snabb middag på donkan och en drink på fridays. Om en timme ska vi vara tillbaka på slottet och träffa bobo igen och sen vid kvart i elva går bussen hem. Vi hörs när vi sitter på bussen hem igen. Puss!


Nu är uppvisningen klar och vi vän

0-641512010a2a0617a9e7498e0c1a5773.png

Kolla varifrån!

Nu är uppvisningen klar och vi väntar på att bobo ska få permission. Anna gråter och jag njuter av solskenet. Haha
. Puss!


Nu står vi utanför slottet och vän

7b11509f352b8c56d5652c74ee4aecb3.png

Kolla varifrån!

Nu står vi utanför slottet och väntar på att uppvisningen ska börja. Åtta minuter kvar! Puss


Blev ett impulsköp av ett par öron

1ba35c3fa1c47e20421689c10e560d7e.png

Kolla varifrån!

Blev ett impulsköp av ett par öronhängen då jag glömde att ta med mig några. Nu beger vi oss till slottet. Puss!


Är inne på topshop och provar klä

0-3a561562b0e04bc00e5265bccaf5d029.png

Kolla varifrån!

Är inne på topshop och provar kläder. Om en kvart beger vi oss mot slottet för att kolla på bobo. Puss!


McDonalds

Sitter på McDonalds på hamngatan och dricker kaffe och tar det lugnt. Har träffat på två skåningar som satt på samma buss som oss som också ska fördriva tiden lite. Och från ingenstans så kommer vi fram till att de också känner Hudde som vi ska träffa senare, världen är liten, haha.

Smart som jag är så har jag iallafall lyckats få med mig datorn och låst in det mobila bredbandet i förvaringsboxen på centralen, lyckat.. Så snikar på ett nätverk här just nu - frågan är bara om det kommer gå länge till.

Vi har iallafall promenerat runt i Stockholm ett bra tag och försökt få en aning koll på läget och det känns faktiskt som att man har en aning koll på läget nu.

Har inte särskilt mycket mer vettigt att säga nu, så vi hörs senare - antingen via mobilen eller datorn.
Puss!

Framme i Sthlm

Nu sitter vi på Cityterminalen i Stockholm och har precis handlat varsin kopp kaffe. Ska sitta här nu ett tag och bara ta det lugnt för att sen vid tio tiden röra sig in mot staden. Klockan tolv ska vi befinna oss utanför slottet för att kolla på Bobos ceremoni med lumpen. I eftermiddag ska vi även möta upp Hudde. Klockan halv tolv ikväll åker vi tillbaka till Malmö så blir bara en dag här i Sthlm.

Nu ska jag socialerisera mig med Anna, Hörs lite senare!
Puss


On our way to Sthlm!

Halv tio sitter jag och Anna i soffan och chillar med varsin drink och bara väntar in tiden. Från ingenstans kommer jag och tänka på att bussen går tio över tio och säger detta till Anna. Anna är däremot bombsäker på att bussen går kvart i elva, men på biljetterna står det självklart tio över tio. Så vi får båda två panik, ringer till Katti och Chickan som skulle köra oss till centralen och springer sedan huset runt för att leta efter Annas plånbok som är putsväck! Efter många om och men och en förjävla rolig (läs:skräckinjagande) bilfärd senare så sitter vi iallafall på bussen påväg till stockholm nu!

Så people, 06.20 imorgon befinner sig jag och Anna i Stockholm. Anledningen? Vem vet.

@ Anna

Sitter hemma hos Anna nu och väntar på att hon ska bli klar i duschen. Sen blir det en snabb middag för att sen bege sig mot Centralen och sen vidare till Stockholm. Ska bli riktigt kul, älskar spontanitet och impulser. Har både dator och mobilt bredband med sig så ska nog se till att få till ett par inlägg både under kvällen/natten och morgondagen.

Har iallafall köpt med mig lite gott att ha med mig på resan. Blev en påse naturgodis, äpplen och en dricka. Har som sagt gått och blivit hälsosam så ska försöka äta rätt även fast man befinner sig på bortaplan.

Nu kommer Anna nerspringande för trappan så vi hörs senare!
Puss

Balkongen

Sitter på balkongen tillsammans med hjärtat nu och myser i solen. Har precis varit hemma hos Karro och druckit te och snackat lite. Tänkte börja packa ihop mina grejer snart och sen så blir det bara att ta det lugnt tills vi ska åka ikväll. Wiho!

Hörs lite senare :)
puss!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa. Har sovit riktigt gott inatt bredvid älskling och har precis ätit frukost och myst lite. Idag bär det som sagt av till Sthlm och har inte riktigt funderat ut vad jag ska ha med mig. Men det löser väl sig!

Vi ska iallafall snart hem till Karro och sen hem till mig för att packa ihop allting. Så mer roligt än så blir det inte idag, haha. Men datorn åker med till stockholm så ska försöka uppdatera så mycket som möjligt :)

Hörs senare, Puss!

Off we go!

Sticker hem till Filip nu. Kvällens planer är fortfarande oklara -
får se vad det blir helt enkelt! Hörs antagligen lite senare :) puss!

Talking Animals

Haha, jag dör för dessa videorna. Så himla klockrent! Ett gott skratt förlänger livet, enjoy!






Café Gustav

Är hemma efter en mysig fika tillsammans med Stephanie, Nisse och Neuding var även med på en hörna. Café Gustav ligger verkligen helt perfekt om man letar efter en uteservering med solsken och där det är vindstilla. Mysigt!

Väntar på att Filip ska bli klar nu sen ska jag hitta på något med honom ikväll. Är sugen på att gå ut men får se hur det blir helt enkelt.

Har inte mer vettigt att säga just nu så vi hörs senare :)
Puss!


Sitter i solen på café gustav och

34133664e2f6b6eecdea1a0d2a9674b4.png

Kolla varifrån!

Sitter i solen på café gustav och fikar med Steph och Nisse. Nyklippt är jag också. Solen skiner och det är nästan så att man kan sitta utan jacka. :) puss


Dagens..


Skjorta - Forever21
Byxor - Lanvin
Skor - Tony Bianco
Ring - Liberty
Klocka - Asos
Armband - Nordstrom
Armband m. berlock - Juicy Couture


.

Sthlm

Nu är det iallafall bestämt att jag och Anna drar till Stockholm på lördag!
Åker upp under lördag natt, är i Stockholm tidigt söndag morgon och
åker hem sent på söndag kväll igen. Back in Malmö på måndag morgon.

Den stora frågan är ju, vad ska vi göra i stockholm? :)


Welcome to Canada, have a nice day!



Hahaha, så himla gullig! Lyssna noga på vad bävern säger!

"Welcome to Canada, have a nice day! Nice Car"


Sunshine

Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt och vaknade av mig själv vid tjugo över åtta. Gjorde mig klar snabbt och åkte sedan hem till älskling där det blev morgoncigg och kaffe utomhus i solskenet, riktigt mysigt! Trots att det är rätt kyligt i luften så är det varmt när man sitter där det är vindstilla och solsken.

I onsdes blev det iallafall den första fikan på uteserveringen i solskenet tillsammans med Anna. Blev te och en fjärdedels mozarella/pesto macka för min del och detsamma för Anna. Hann även med lite shopping - fyndade ett par midjehöga svarta byxor för 80 kr och en snygg ljusblå skjorta för 90 kr. Me like!

Igår var jag i skolan till tjugo över två och begav mig sedan hem. Anna kom förbi för lite skitsnack och cigg och vid fem åkte hon hem igen. Rensade även ut garderoben igår och kände mig riktigt duktig, hihi. Var hos älskling en stund på kvällen också och pussade och kramade på honom.

Idag har jag bara en lektion och slutar klockan tolv. Ska till Stephanies salong efter det för att klippa mig och även ta en fika med Stephanie. Är det någon i Malmö som vill klippa sig så har Stephanie iallafall 30% rabatt på alla klippningar i Mars, och tjejen är grymt duktig!

Nu ska jag koncentera mig på Svensklektionen så vi hörs lite senare :)
Puss!




Synopsis

Sitter ute i solen nu och jobbar. Så himla härligt!
Solen värmer verkligen trots att det finns en del kyla kvar
i luften. Ska skriva klart min synopsis nu och sen så slutar jag.

Puss!


Dagens..


Shorts - Elle
Tunika - Day Birger et Mikkelsen
Wedges - Casadei
Klocka - Michael Kors
Armband - Asos
Väska - Mulberry Alexa
Öronhängen - Oasis


.


Sunshine!

Solen skiner ute och man kan inte annat än att vara på ett underbarthumör.
Nu blir det Text A i två och en halv timme sen fika i solen med anna. Wonderful!


Godmorgon!

Godmorgon :) Hoppas ni alla har sovit gott och är pigga och krya för det är jag. Solen skiner och jag har hunnit med hur mycket som helst på den lilla tid jag varit vaken, haha.

Karro ringde och väckte oss vid fem över sju och då var det bara att snabbt hoppa in i duschen och inse att det var en omöjlighet att hinna föna håret eftersom vi skulle vara hos Karro halv åtta. Så på med kläder och slänga ihop allt som skulle med och sen körde jag och hjärtat till Annestad. Älskling skulle passa Noah och jag skulle köra Karro till jobbet så for iväg med Karro, tankade snabbt och sen släppte jag av henne på jobb. Tillbaka till annestad vid tio över 8, upp till lägenheten - trösta noah, ge noah välling, sminka sig, ut och röka, dricka kaffe och sen ner till bilen igen och köra till skolan, då var klockan tjugo i 9. Kom till och med i tid till skolan, score!

Så intressant och händelsefull var min morgon, haha. Nu sitter jag iallafall och har Svenska A och vi analyserar noveller. Döroligt, mjaouw. Slutar skolan klockan tre och då är det en fika med Anna på espressohouse som står på schemat. Myset!

Vid halv sex ska jag sen vara hemma igen - med pizzor till småsyskonen - för att passa mina småsyskon då pappa "har ett ärende på arenan" (läs: gå på hockey) och mamma ska iväg.

Idag är iallafall en bra dag, jag mår bra och allting känns bra. Bra bra bra.
Nu ska jag fokusera på lektionen,
Hörs senare :)
Puss!



Matte

Nu är lovet officiellt slut och man är tillbaka bakom skolbänken. Roande, eller inte. Vår kära skola mjukstartar oss lite sådär härligt med matte direkt nu på morgonen och man kan ju inte göra annat än att jubla. Ironi ironi ironi.

Blev ingen sömn överhuvudtaget för mig inatt, eller slumrade faktiskt till en halvtimme. Så är en aning trött i huvudet men det får gå helt enkelt.

Nu ska jag fokusera på matten, vi hörs lite senare :) puss!

Dagens..

Eller ja, morgonens vill ha.


Bustier - Clare Tough
Shorts - Browns
Kavaj - Forever21
Skor - Christian Louboutin
Armband - Oasis
Öronhängen - Oasis
Läppstift - Chanel
Nagellack - Lippmann
Hatt - Maison Michel
.

Miami tack!



04.46

Bloggen  har inte blivit uppdaterad ordentligt under hela lovet. Men mitt lov kan i princip sammanfattas med att jag har tagit det lugnt och umgåtts med nära och kära. Jag har varit på bio och sett Avatar i 3D (var på tiden, alla har tjatat om vilken höjdar film det är) och jag tyckte den var bra, men inte fantastisk. Jag har varit barnvakt tillsammans med älskling vissa morgnar och gått upp vid sju - åtta. Jag har gråtit, jag har skrattat och jag har skjutit upp saker och ting. Hur kommer det sig att det är så mycket som man ska göra på loven men så lite man hinner med?

Har inte kunnat sova ordentligt nu på ett par dagar och det är inte bättre ikväll. Eller ja, denna morgon. Kaffe får bli min räddning under dagen. Har iallafall varit duktig och skrivit klart mitt arbete som ska lämnas in och jag har skissat på bilden till estetisk verksamhet. Har suttit och jämnfört Artemis och nunnor, samt flummat iväg ordentligt om dagens samhälle etcetra.

Jag och Maria har också kommit igång ordentligt med skissandet på vårat projekt och jag säger bara amazing. Wonderful. Beautiful.

Jag har också kommit fram till att jag längtar så in i h*****e till Miami resan om 23 dagar, och att jag längtar till Italien. Eller ja, jag vill till italien. Jag längtar så mycket till Miami resan att resväskan i princip redan är färdigpackad. Hur sjukt är inte det? Har rotat fram alla sommarkläder och fått lite nostalgiska känslor. Och nu flummar jag iväg ordentligt, herregud. Varför blir det alltid så när man skriver sent på nätterna?

Nu ska jag sluta skriva för det är antagligen ingen som orkar läsa dessa röriga meningar och ord.
Puss!

RSS 2.0

Annonser från BloggPartner

BloggRegistret.se
Bloggparaden
Blogg listad på Bloggtoppen.se